2013-10-31 16:30:09
Φωτογραφία για ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ : ΑΜΦΙΡΡΟΠΟ ΜΟΝΟ ΛΟΓΩ... ΛΕΩΦΟΡΟΥ
Ικανός για θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό μόνο λόγω του ότι ο αγώνας διεξάγεται στο γήπεδο της Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός, όπως δήλωσε στον "NovaΣπορ Fm 94,6" ο Στράτος Αποστολάκης.

Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής που έπαιξε στο παρελθόν και στις δύο ομάδες, εξέφρασε την άποψη ότι οι ερυθρόλευκοι είναι ανώτεροι αγωνιστικά, αλλά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός παίζει στην έδρα του, σε συνδυασμό με το ότι ο Ολυμπιακός έχει στραμμένο το ενδιαφέρον του στο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπενφίκα, κάνει το αποτέλεσμα αμφίρροπο.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι στον Παναθηναϊκό υπάρχει ποδοσφαιρικό μέλλον αρκεί να λυθούν τα οικονομικά προβλήματα και έκανε έκκληση στον κόσμο που θα πάει στο γήπεδο να έχει κόσμια συμπεριφορά.

Αναλυτικά, ο Στράτος Αποστολάκης, μίλησε για:

-το προσεχές ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός:

«Συμμερίζομαι την άποψη ότι οι πιθανότητες είναι 50-50 μόνο επειδή το ματς γίνεται στο γήπεδο της Λεωφόρου
. Είναι διαφορετικός ο τρόπος αντιμετώπισης των παιχνιδιών σε αυτό το γήπεδο, ιδιαίτερα σε ένα ντέρμπι. Ανεξάρτητα με το πώς είναι αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός, αλλά και την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται αγωνιστικά και ψυχολογικά ο Ολυμπιακός, μπορεί να έχει οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Αποτελεί για τον Παναθηναϊκό μία ελπίδα για το μέλλον. Τα νεαρά παιδιά που αγωνίζονται στην ομάδα θα θέλουν να αποδείξουν ότι αξίζουν να φοράνε τη φανέλα της ομάδας. Αυτό φάνηκε και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Δεν περίμενα ότι θα σταθεί τόσο καλά ο Παναθηναϊκός».

-την ποιότητα του Παναθηναϊκού σε σχέση με τις άλλες ομάδες:

«Υστερεί και σε κόντρα στον Ολυμπιακό και σε σχέση με τον ΠΑΟΚ. Αυτό το ξέρει και ο πιο φανατικός οπαδός του. Βρίσκεται σε ένα μεταβατικό κομμάτι καθώς πρέπει να λύσει κάποια πολύ μεγαλύτερα προβλήματα που στο μέλλον θα είναι δυσθεώρατα. Παρόλα αυτά, οι παίκτες βγάζουν ενέργεια και τρεξίματα και παρουσιάζουν μία καλή εικόνα. Αν μπορέσει να βελτιωθεί και στο αμυντικό κομμάτι θα είναι σε ακόμα καλύτερη θέση. Το δείγμα στα δύο παιχνίδια με τον Εργοτέλη όπου δεν δέχθηκε γκολ είναι θετικό. Αν έχει συνέχεια θα τον βοηθήσει πολύ γιατί έχει παιδιά που έχουν επιθετικές ικανότητες. Σε ότι αφορά το ντέρμπι τώρα, ο Ολυμπιακός πιστεύω ότι δύσκολα θα πάει να ανοιχτεί, αφού έχει το Τσάμπιονς Λιγκ. Απέχει πολύ σε λειτουργικά θέματα και όχι μόνο και δεν έχει να αποδείξει κάτι. Έχει δώσει δανεικούς που στον Παναθηναϊκό θα μπορούσαν να ήταν πρώτα ονόματα. Δεν θα πάει να «σκοτώσει» τον αντίπαλο, οπότε θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι αμφίρροπο».

-την ατμόσφαιρα του αγώνα:

«Θα ήθελα να προτρέψω τον κόσμο που θα πάει στο γήπεδο να προστατέψουν την ιστορία της ομάδας και το κύρος της, έχοντας καλή και κόσμια συμπεριφορά. Δεν χάνεται ο Παναθηναϊκός με μία ήττα σε ένα ντέρμπι. Γίνεται μία καλή προσπάθεια για την οικονομική του εξυγίανση, έχει παιδιά με ποδοσφαιρικό μέλλον και είναι κρίμα να τους πάει προς τα πίσω μία ενδεχόμενη καταστροφική συμπεριφορά με επεισόδια».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ