2013-10-31 16:21:05
Φωτογραφία για Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του κου Νικολάου Τούρλου
Η περιπέτεια του κου Νικολάου Τούρλου έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κος Τούρλος, ο οποίος εξαφανίσθηκε... την 29/10/2013 από την Αγία Βαρβάρα Αττικής, είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, ο ηλικιωμένος εξαφανίστηκε το πρωί της 29/10/2013 από την οικία του στην Αγία Βαρβάρα. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, την 30/10/2013 ενεργοποίησε το SILVER ALERT. Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε το πρωί της Πέμπτης 31/10/2013, κλήση, με την οποία ενημερώθηκε για την εύρεση του ηλικιωμένου. Ο κ. Τούρλος εντοπίστηκε από περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ., να περιπλανάται στην περιοχή. Ο 84χρονος, είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται κοντά στα οικεία του πρόσωπα.

Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο. 
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ