2013-10-31 16:40:05
Φωτογραφία για «Δεν παριστάνουμε τους τέλειους»
«Δεν παριστάνουμε τους τέλειους», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, σχολιάζοντας τις χθεσινές δηλώσεις του Μανόλη Γλέζου ότι το κόμμα δεν δίνει πειστική απάντηση στους πολίτες για το πού θα βρει τα λεφτά.

«Δεν μας ενοχλεί όταν κάποιος, είτε πολίτης είτε στέλεχός μας, μας επισημαίνει κενά και αδυναμίες, διότι είναι στις προτεραιότητες του ίδιου μας του συνεδρίου η επεξεργασία του προγράμματός μας, για να γίνεται πιο συγκεκριμένο, πιο πειστικό και πιο τεκμηριωμένο», τόνισε ο κ. Παπαδημούλης, μιλώντας στον ρ/σ Βήμα Fm.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι σέβεται και εκτιμά απεριόριστα τον κ. Γλέζο και πως εκλαμβάνει την παρατήρησή του ως μία προτροπή προς το κόμμα «να κάνει πιο πειστική την πρότασή του για την οικονομία και την καθημερινότητα». «Να πείθουμε καθημερινά και περισσότερους και περισσότερο», πρόσθεσε.

Εν όψει και της ανακοίνωσης της πρότασης νόμου της ΔΗΜΑΡ για κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών, ο κ. Παπαδημούλης επανέλαβε τη θέση που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ για «απλή και άδολη, καθαρή αναλογική, με πλήρη αντιστοιχία ψήφων και εδρών»


«Αν έρθει τέτοια πρόταση», πρόσθεσε, «θα την ψηφίσουμε. Και αν έρθει άλλη πρόταση περί απλής αναλογικής, θα την εξετάσουμε. Διότι ακριβώς δεν έχουμε μετακινηθεί από αυτή τη λογική»

Αναφερόμενος σε ενδεχόμενες κυβερνητικές συνεργασίες, ο κ. Παπαδημούλης δήλωσε ότι «εάν ο λαός δώσει την ψήφο του στον ΣΥΡΙΖΑ, τα άλλα κόμματα θα κληθούν να αποφασίσουν αν θα διευκολύνουν αυτή την κυβέρνηση με συμμετοχή, με στήριξη, με ανοχή στην υλοποίηση της εντολής του ελληνικού λαού».

Τέλος, είπε ότι με τους Ανεξάρτητους Έλληνες υπάρχουν σημαντικές διαφορές στην εξωτερική πολιτική αλλά και στη δημοκρατία, οι οποίες φάνηκαν ιδιαίτερα στην πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη του Π. Καμμένου. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ