2013-10-31 17:52:33
Φωτογραφία για Βέροια - Ηρακλής Ψαχνών 2-1
Το δοκάρι του Στέφανου Σιόντη στο 90ό λεπτό σηματοδότησε τη σπουδαία πρόκριση του Ηρακλή Ψαχνών επί της Βέροιας παρά την ήττα με 2-1. Υπενθυμίζεται ότι ο Θωμάς Γράφας έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο του ευβοϊκού συλλόγου.

Η ομάδα της Ημαθίας καλείτο να ανατρέψει το 3-1 του πρώτου αγώνα και σε πρώτη φάση φάνηκε ικανή να το καταφέρει, αφού μόλις στο 13ο λεπτό ο συνήθης Μίλαν Μρντάκοβιτς άνοιξε το σκορ.

Είκοσι λεπτά αργότερα, όμως, ο Ταουόγκα Τσιμότζι έστρωσε την μπάλα στον Ορέστη Νικολόπουλο, ο οποίος έκανε το σουτ, η μπάλα άλλαξε πορεία και μπέρδεψε τον Τζόναθαν Λόπεθ. Τα πράγματα είχαν δυσκολέψει πολύ για την Βέροια, ωστόσο το παιχνίδι είχε πολύ ψωμί ακόμα.

Στα τελευταία λεπτά η ομάδα του Στέφαν Στόικα πίεσε ασφυκτικά για την ανατροπή και προηγήθηκε με τον Νίκο Καλτσά στο 87ο λεπτό, αλλά λίγες στιγμές αργότερα τα όνειρα για πρόκριση σταμάτησαν στο οριζόντιο δοκάρι του Χρήστου Αθανασόπουλου.


Να σημειωθεί ότι δεν είναι ξεκάθαρο αν η μπάλα έσκασε εντός ή εκτός της τελικής γραμμής της εστίας των φιλοξενούμενων, ο βοηθός, πάντως έδωσε εντολή να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Οι συνθέσεις

Βέροια: Λόπεθ, Αποστολόπουλος, Μπάρμπας (66' Ντα Κόστα), Σισοκό, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης (68' Μάνος), Σιόντης, Ζεζίνιο, Σεγούντο (52' Καλτσάς), Μοχάμεντ, Μρντάκοβιτς.

Ηρακλής Ψαχνών: Αθανασόπουλος, Στουρνάρας, Παλαιολόγος, Νικολόπουλος, Λάμπρου, Μπακομήτρος, Κοιλιάρας (90' Ντελέκος), Πατσατζόγλου, Τσιμότζι, Γκμπαγκουιντί, Κρητικός (61' Τριανταφύλλου).
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ