2013-10-31 18:34:05
Φωτογραφία για ΡΕ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο... ΠΟΝΕΜΕΝΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ!
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μίλησε στο "gazzetta.gr" για πρώτη φορά μετά την αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό ενόψει του αγώνα των "πράσινων" με τον Ολυμπιακό!

Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος και ενώ είχε πολλά να πει, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα προτίμησε να παραμείνει σιωπηλός για όσα έζησε δύο χρόνια στον πάγκο του "τριφυλλιού". Ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές, νίκες και ήττες, επιτυχίες και αποτυχίες. Ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί πλέον να είναι ντυμένος στα... κόκκινα της Μπράγκα, ωστόσο, ένα μέρος της καρδιάς του θα είναι πάντα στα πράσινα, αφιερωμένο στο «τριφύλλι», όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Δεν ήταν και λίγα αυτά που έζησε το διάστημα, στο οποίο είχε στα χέρια του το τιμόνι του Παναθηναϊκού. Ο 67χρονος τεχνικός μιλά για πρώτη φορά σχετικά με την πρώην του ομάδα και ενόψει του μεγάλου αγώνα με τον Ολυμπιακό και στέλνει το δικό του μήνυμα στους φίλους των «πράσινων», με τους οποίος ανέπτυξε μια διαφορετική και ιδιαίτερη σχέση.


«Ξέρω πολύ καλά πως αυτό το παιχνίδι το περιμένουν όλοι οι φίλοι, οι παίκτες, όσοι έχουν σχέση με τον Παναθηναϊκό. Ξέρω τι σημαίνει και πόσο σημαντικό είναι για όλους. Ελπίζω η ομάδα μου να κερδίσει αυτό το ματς. Να πάρει την νίκη για εκείνους που δεν ξεχάσω ποτέ και θα έχω πάντα στην καρδιά μου, τους οπαδούς του Παναθηναϊκού» είπε αρχικά στο... μήνυμα του ο Φερέιρα και συνέχισε:

«Είδα τον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπενφίκα. Είναι μία δυνατή ομάδα αλλά από ένα παιχνίδι δεν μπορείς να πεις περισσότερα για κανέναν αντίπαλο. Ο Παναθηναϊκός, όμως, είναι πάντα... Παναθηναϊκός και εύχομαι με την βοήθεια του κόσμου να πάρει αυτό που θέλει. Καλή τύχη σε όλους τους ανθρώπους που συνεργαστήκαμε μαζί και εύχομαι τα καλύτερα τόσο για το ντέρμπι όσο και για την συνέχεια» * Από μας... ουδέν σχόλιο! Ελεύθερο το θέμα να κάνετε τα δικά σας...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ