2013-10-31 19:54:52
Φωτογραφία για Ξάνθη - Ηρακλής 2-2
Η Ξάνθη ανέτρεψε σε πρώτη φάση το 0-1 του πρώτου αγώνα, στο τελευταίο τέταρτο όμως, ο Ηρακλής ισοφάρισε 2-2 και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

 

Ο ρυθμός στο πρώτο τέταρτο ήταν καλός, οι δύο ομάδες έκαναν τελικές προσπάθειες, καμία εξ αυτών όμως, δεν αποτέλεσε κλασική ευκαιρία. Όλα αυτά μέχρι το ημίωρο όπου μετά από εκτέλεση φάουλ του Κάρλος Κάλβο, ο Πέτρος Μάνταλος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά και τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα γκολ με πολύ ωραίο σουτ.

Το πανόραμα του Κυπέλλου Ελλάδας

Ο Ηρακλής, ο οποίος παρατάχθηκε με δίδυμο υπηρεσιακών τεχνικών (Γιώργος Καραΐσκος-Φώτης Γκιζέλης) και πολλές βασικές απουσίες, έχασε πολύ καλή ευκαιρία για να μειώσει στο 48ο λεπτό όταν το σουτ του Βίτορ Λίμα πέρασε εκατοστά δίπλα από το δοκάρι του Δημήτρη Κυριακίδη.

Το τραγικό λάθος του Χάρη Μπριλάκη στο 59ο λεπτό δεν κόστισε στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι μείωσαν με προβολή του Σάββα Σιατραβάνη στο 77ο λεπτό και εξασφάλισαν την πρόκριση στο 90ό με πλασέ του Νίκου Πουρτουλίδη.

Οι συνθέσεις

Ξάνθη: Κυριακίδης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Κάλβο (69' Σολτάνι), Μάνταλος, Φλίσκας, Γούτας, Σολάρι, Μαρίν (85' Ράνος), Χοσέμι, Βασιλακάκης (85' Εστράδα).

Ηρακλής: Κηπουρός, Σαββίδης, Λίμα, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Σιατραβάνης, Κυριάκος (46' Ματσούκας), Μπάμπα (66' Πουρτουλίδης), Μπριλάκης, Ονουάτσι (73' Χιονίδης), Τσιλιανίδης.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αυτές οι υπέροχες σχέσεις
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αυτές οι υπέροχες σχέσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ