2013-10-31 19:52:07
Φωτογραφία για Δήλωση Σταυρούλας Ξουλίδου για τις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών
«Ο αγώνας των εκπαιδευτικών κατά της μνημονιακής κυβερνητικής πολιτικής συνεχίζεται. Οι εκπαιδευτικοί αντιστέκονται σθεναρά στα καίρια χτυπήματα που δέχεται ο τομέας της Εκπαίδευσης. Τα επαχθή μέτρα, που λαμβάνονται, με το πρόσχημα της αναδιάρθρωσης του Εκπαιδευτικού συστήματος, το μόνο που μπορούν να προσφέρουν είναι η τελική σφραγίδα «θανάτου» της Ελληνικής Παιδείας.

Φρούδες αποδείχθηκαν οι υποσχέσεις του Υπουργού Παιδείας ότι τα μείζονα ζητήματα θα επιλύονταν μέσα στον Οκτώβριο και θα ομαλοποιούνταν η λειτουργία του Εκπαιδευτικού συστήματος. Καλωσορίζουμε αύριο το Νοέμβριο, υπενθυμίζοντας στον Υπουργό ότι όλα τα προβλήματα είναι εδώ. Για άλλη μια φορά βιώνουμε την απραξία, την ανικανότητα και την κοροϊδία της συγκυβέρνησης.

Ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στεκόμαστε πλάι στους Εκπαιδευτικούς και στηρίζουμε τον αγώνα και την προσπάθεια τους για μια Εκπαίδευση με όραμα, αυτόνομη και ανεξάρτητη από κάθε μνημονιακό συμφέρον.

Είμαστε ενάντια στην απαξίωση, στην απονεύρωση και στην υποβάθμιση του Ελληνικού Εκπαιδευτικού συστήματος. Ο αγώνας για δημόσια, αξιοπρεπή και ουσιαστική Εκπαίδευση συνεχίζεται. Θα αποτελέσουμε τροχοπέδη ενάντια στον εξευτελισμό της Παιδείας και υψώνουμε το ανάστημά μας σε όσους μας θέλουν πειθήνιους εφαρμοστές σκοτεινών συμφερόντων».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΚΑΚΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑΪΤΑΝ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΚΑΚΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑΪΤΑΝ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ