2013-11-02 00:35:10
Φωτογραφία για Χαράλαμπος Μπονάνος στο ygeia360.gr: Το πανεπιστημιακό Ρίου είναι δύσκολο νοσοκομείο και θέλω να κριθώ για τις πράξεις μου
Από Βασίλη Βενιζέλο - YGEIA360.GR

Χωρίς να κρύβει ότι ανήκει στην Ν.Δ., ο νέος διοικητής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ρίου εκφράζει στο ygeia360.gr την λύπη του για το γεγονός ότι αναφέρεται στα δημοσιεύματα του Τύπου ως "γαλάζιος διοικητής" και ζητεί να κριθεί από το έργο του και μόνον.

Σε δηλώσεις του στο ygeia360.gr, ο Χαράλαμπος Μπονάνος τονίζει τα εξής: "Δεν κρύβω ότι είμαι Ν.Δ., αλλά δεν είμαι ένας 'γαλάζιος συνδικαλιστής' του ΙΚΑ ο οποίος διορίζεται στη διοίκηση του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ρίου. Η συνδικαλιστική, αλλά και η επιστημονική μου θητεία ως διευθυντής, στο ΙΚΑ αποδεικνύουν ότι δεν λειτούργησα ποτέ κομματικά, αλλά με μοναδικό κριτήριο το δημόσιο συμφέρον και το καλώς εννοούμενο συμφέρον των ασφαλισμένων. Ήμουν εκείνος ο οποίος ανέδειξε το μεγάλο σκάνδαλο με τα αναπηρικά αμαξίδια στην Πάτρα. Το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ρίου είναι ένα πολύ μεγάλο και πολύ δύσκολο ίδρυμα. Θα χρειαστώ την συνδρομή όλων και θέλω να κριθώ αποκλειστικά και μόνον για τις πράξεις και το έργο μου".
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ