2013-11-07 20:45:05
Φωτογραφία για Lily Aldridge: Πώς εμφανίστηκε με εσώρουχα στην πασαρέλα 5 μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της;
Για την προετοιμασία της για τα ετήσια show της Victoria’s Secret μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Lily Aldridge. 

Η Lily είναι ένας από τους Αγγέλους της εταιρίας και εμφανίζεται κάθε χρόνο στην πασαρέλα φορώντας μόνο τα εσώρουχά της και τα φτερά της. 

Πώς, όμως, καταφέρνει να διατηρεί το τέλειο σώμα της και πώς κατάφερε να ανέβει στην πασαρέλα της Victoria’s Secret μόλις 5 μήνες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού;

Το 27χρονο μοντέλο γυμνάζεται όταν κοιμάται το μωρό της. Συγκεκριμένα κάνει μαθήματα μπαλέτου και πιλάτες. Μάλιστα, όταν πλησιάζει το show κάθε χρόνο διπλασιάζει τις προπονήσεις της καθημερινά.

“Κάνω δύο προπονήσεις την ημέρα μερικές φορές. Είναι πολύ κουραστική όλη αυτή η προετοιμασία για το show αλλά μου αρέσει πολύ και έτσι πιστεύω πως αξίζει τον κόπο”.

Η Lily θέλει να είναι συνέχεια κοντά στην κόρη της και να είναι παρούσα κάθε φορά που ξυπνάει. Έτσι, φροντίζει να προγραμματίζει τα μαθήματά της σε ώρες που κοιμάται το μωρό.

Όσο για τη διατροφή της είπε: 

“Τρώω πολλά οργανικά λαχανικά και πολύ πρωτεϊνη. Ειδικά όταν πλησιάζει το show πρέπει να τρώω πολλές “καθαρές” τροφές”, εννοώντας πως αποφεύγει τις σάλτσες, τα τηγανιτά και οτιδήποτε χρειάζεται πολύ κόπο και προετοιμασία για να ετοιμαστεί. Τρώει πολλά ψητά, λαχανικά και φρούτα.

faysbook.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ