2013-11-07 21:05:07
Φωτογραφία για Η Jennifer Lopez απαντά αν έχει κάνει πλαστική επέμβαση!
Άμεση ήταν η απάντηση της Jennifer Lopez στον πλαστικό χειρουργό που την κατηγόρησε ότι έχει «πειραχτεί», ενημερώνοντας παράλληλα και τους 25 εκατομμύρια followers της στο twitter, ότι η ομορφιά της είναι φυσικ...: «Συγγνώμη κύριε, αλλά δεν έχω κάνει ποτέ αισθητική επέμβαση, οποιουδήποτε είδους». Θιγμένη η 44χρονη star, έβαλε τον γιατρό Ayham Al-Ayoubi στη θέση του, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter, αναγκάζοντάς τον μάλιστα να ζητήσει δημόσια συγγνώμη, λέγοντας ότι το tweet συντάχθηκε από τον βοηθό του. «Αγαπητή @JLo, αναρωτιέμαι αν μπορείτε να δεχθείτε την ειλικρινή συγγνώμη μου για αυτό το λάθος tweet. Το έγραψε ο βοηθός μου, χωρίς να το ξέρω».

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πλαστικός χειρουργός από το Λονδίνο έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ότι η διάσημη σταρ έχει υποβληθεί σε αισθητικές επεμβάσεις.

Ο Ayham Al-Ayoubi, δημοσίευσε δύο εικόνες της Τζένιφερ Λόπεζ, μια «πριν» και μία «μετά», σχολιάζοντας: «Αυτές οι φωτογραφίες αποδεικνύουν ότι η Λόπεζ έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις. Έχει φυσική ομορφιά, αλλά τώρα είναι εκθαμβωτικά όμορφη».

agelioforos.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το Ταμείο του Ολυμπιακού...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το "Ταμείο" του Ολυμπιακού...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ