2012-04-12 11:27:31
Φωτογραφία για ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΖΑΡΑΔΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΟΥΜΠΙΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Σουμπίνιο και Ζαραδούκας δόθηκαν δανεικοί σε Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και να επιστρέψουν το καλοκαίρι καλύτεροι στον Ολυμπιακό.

Ο Βραζιλιάνος μάλιστα είχε πολύ καλή παρουσία και στον ΟΦΗ όπου δόθηκε αρχικά δανεικός και εξαιρετικές εμφανίσεις στον Λεβαδειακό με την φανέλα του οποίου αγωνίζεται από τον Ιανουάριο. Μάλιστα αποτελεί τον κορυφαίο παίκτη της ομάδας της Βοιωτίας, με τεράστια συμβολή στον εκτελεστικό αλλά και τον δημιουργικό τομέα.

Ο Ζαραδούκας, μετά από μερικούς μήνες απραξίας στο Λιμάνι, παραχωρήθηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου είχε εντυπωσιακή εκκίνηση, αλλά ένας σοβαρός τραυματισμός τον έθεσε νοκ-άουτ.

Όπως έχει γίνει γνωστό, στον Ολυμπιακό εκτιμούν τους δύο ποδοσφαιριστές και αναμένεται να πάρουν, εκτός απροόπτου, κανονικά μέρος στην καλοκαιρινή προετοιμασία, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gavros.gr". Βέβαια, σημαντικό ρόλο θα παίξει και η άποψη του προπονητή είτε αυτός είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε είτε κάποιος άλλος.

Με αφορμή το φημολογούμενο ενδιαφέρον που έχει προκύψει από την Ανόρθωση για τον Βραζιλιάνο και τον διεθνή αριστερό μπακ, οι ερυθρόλευκοι δεν δείχνουν διάθεση να το συζητήσουν, καθώς πιστεύουν ότι μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στις υποχρεώσεις της ομάδας τη νέα περίοδο σε Ελλάδα και Ευρώπη. olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αγρίνιο: Βαφτίστηκε στα 82 της!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αγρίνιο: Βαφτίστηκε στα 82 της!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ