2013-11-11 13:32:06
Φωτογραφία για Ηλεία: Κοντά στη λύση του μυστήριου του θανάτου του 30χρονου από το Νιοχώρι η Αστυνομία
Πολύ κοντά στη διαλεύκανση της υπόθεσης είναι η Αστυνομία, καθώς το πρωί της Δευτέρας εντοπίστηκε το δίκυκλο που οδηγούσε ο 30χρονος Αλέξης Ψυχογιός.

Σύμφωνα με τις πρώτες (ανεπιβεβαίωτες) πληροφορίες του patrisnews.com, έχειπροσαχθεί στην Αστυνομία ένας ύποπτος -πιθανότατα αλλοδαπός- ο οποίος φέρεται να έκλεψε το δίκυκλο το πρωί της Κυριακής την ώρα που ο 30χρονος από το Νιοχώρι κείτονταν νεκρός.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας αναμένεται το πόρισμα από τη νεκροτομή, ώστε να αποσαφηνιστούν τα ακριβή αίτια και η ακριβής ώρα του θανάτου του 30χρονου Αλέξη.

Πρώτη ενημέρωση

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες θανάτου ενός 30χρονου από το Νεοχώρι, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, που βρέθηκε νεκρός νωρίς το πρωί της Κυριακής σε αυλάκι στο 1ο χλμ της επαρχιακής οδού Καρδιακαυτίου- Δήμητρας.

Αν και σε κοντινή απόσταση από τον άτυχο άνδρα βρέθηκαν πλαστικά θραύσματα που πιθανότατα ανήκουν σε μηχανή ιδιοκτησίας του, μέχρι αργά χθες το απόγευμα δεν είχε εντοπιστεί το δίκυκλο, γεγονός που πυκνώνει το μυστήριο.


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του Patrisnews.com, το σενάριο να τραυματίστηκε θανάσιμα όταν η μηχανή που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του, και στη συνέχεια άγνωστοι να αφαίρεσαν το δίκυκλο συγκεντρώνει μέχρι στιγμής τις περισσότερες πιθανότητες.

Ωστόσο εάν δεν βρεθεί το όχημα δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο.

Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίσθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής από διερχόμενο οδηγό, ο οποίος και ενημέρωσε την Αστυνομία. Στο σημείο μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έφτασαν άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Γαστούνης αλλά και της Τροχαίας, οι οποίοι ερεύνησαν προσεκτικά το χώρο προκειμένου να εξακριβώσουν τις συνθήκες θανάτου του άτυχου άνδρα.

Το γεγονός ότι αν και υπήρχαν θραύσματα από δίκυκλο, αυτό δεν ήταν δυνατόν να εντοπισθεί, θορύβησε τους αστυνομικούς που άρχισαν πλέον να ερευνούν προς κάθε κατεύθυνση χωρίς να μπορούν να αποκλείσουν οποιοδήποτε σενάριο.

Λίγη ώρα αργότερα στο σημείο βρέθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Ταξίαρχος Αριστείδης Ανδρικόπουλος συνοδευόμενος από τον διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κωνσταντίνο Δίπλα αλλά και τον Διοικητή της Τροχαίας Γεώργιο Κωστόπουλου προκειμένου να συντονίσει τη διαδικασία των ερευνών.

Παράλληλα κρίθηκε απαραίτητη και η συνδρομή Ιατροδικαστή με την Αγγελική Τζιόλα να φτάνει από την Πάτρα λίγη ώρα μετά τις έντεκα και να ερευνά προσεκτικά το σημείο που βρέθηκε η σορός.

Αν και μέχρι στιγμής δεν μπορεί να αποκλειστεί με σιγουριά κανένα ενδεχόμενο, το πιθανότερο σενάριο σύμφωνα με τους αξιωματικούς που ερευνούν την υπόθεση, είναι να πρόκειται για ατύχημα καθώς δεν προκύπτει από κάπου το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με την πρώτη φάση της νεκροψίας που διενήργησε το απόγευμα η Ιατροδικαστής Πατρών οι κακώσεις που φέρει στο κορμί του ο άτυχος 30χρονος είναι συμβατές με την πτώση ενός ατόμου από όχημα. Η συγκεκριμένη διαδικασία ωστόσο αναμένεται να ολοκληρωθεί νωρίς αύριο το πρωί με τη νεκροτομή.

Την ίδια στιγμή γρίφος παραμένει για τις Αρχές η τοποθεσία που βρίσκεται το δίκυκλο που φέρεται να οδηγούσε ο άτυχος άνδρας. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι εάν καταφέρουν να το εντοπίσουν θα ξεδιαλύνουν το μυστήριο της τραγωδίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι έρευνες στρέφονται προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.

Πηγή: patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ