2013-11-13 12:36:06
Φωτογραφία για «ΜΑΣΤΟΡΑΣ» ΚΑΙ... ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΟ ΡΟΤΕΪΣΟΝ Ο ΜΙΤΣΕΛ! (ΠΙΝΑΚΑΣ)
Aπό το τέλος της περσινής περιόδου ο Μίτσελ ξεκαθάρισε ότι του είναι αρκετό ένα ρόστερ με 25-26 ποδοσφαιριστές, παρόλο που οι υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη ήταν και είναι αυξημένες. Σε σχέση με περασμένα χρόνια λοιπόν, επέμενε σε μικρότερου αριθμού ρόστερ και όπως όλα δείχνουν, δικαιώνεται ΚΑΙ σ'αυτό!

Μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός έχει δώσει 17 επίσημα παιχνίδια (4 στο Τσάμπιονς Λιγκ, 11 στο πρωτάθλημα και 2 στο κύπελλο) με τον Μίτσελ να έχει χρησιμοποιήσει... 26 παίκτες, (συμπεριλαμβανομένων και των Φετφατζίδη, Φέισα), ενώ δεν υπολογίζουμε τους μικρούς που πήραν χρόνο με τον Φωκικό στην Άμφισσα, Παπασάββα,Βούρο και Σάλιακα!

Η διαχείριση του ρόστερ δείχνει ιδανική, αλλά πάνω απ'όλα... τίμια στους παίκτες του Ολυμπιακού, άλλωστε αυτός είναι και ο σημαντικότερος λόγος που δεν υπάρχει ούτε ίχνος γκρίνιας στ'αποδυτήρια, ενώ όπως σας έχουμε αναφέρει σε παλαιότερο άρθρο, ο Μίτσελ έχει γίνει αποδέκτης... ευσήμων από τους παίκτες του Θρύλου πολλές φορές, με πιο χαρακτηριστική αυτή μετά το τέλος του αγώνα με την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες και το 0-3 (η μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ)! 


Η αλήθεια είναι ότι ο Μίτσελ έχει στα χέρια του εξαιρετικό υλικό μετά τις προσθαφαιρέσεις που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δείχνει ταυτόχρονα εξαιρετική ικανότητα στον έλεγχο των αποδυτηρίων, πράγμα που είναι το Α και το Ω σε μία ομάδα.

Για τις τεχνικές του ικανότητες, δε θα μιλήσουμε εμείς, υπάρχουν άλλωστε τόσοι... "ειδικοί" που αρθρογραφούν μέρα-νύχτα γι'αυτές! Εμείς είμαστε ευτυχισμένοι που βλέπουμε το Θρύλο μας να οδεύει για το 41ο πρωτάθλημα, φυσικά το κύπελλο, αλλά και τους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ! Αυτά, μας είναι αρκετά! 

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΗ
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ