2013-11-21 03:33:06
Φωτογραφία για Ο Τοχίρ θέλει και νέο γήπεδο
Το νέο… αφεντικό της Ίντερ, Έρικ Τοχίρ, έχει φαίνεται μεγαλεπήβολα σχέδια για τους «νερατζούρι». Ο Ινδονήσιος επιχειρηματίας διανύει την πρώτη του εβδομάδα ως ιδιοκτήτης του ιστορικού συλλόγου και δείχνει να το απολαμβάνει.

Από τις πρώτες του κινήσεις ήταν να ανταποκριθεί στο «chi non salta rossonero è» των οπαδών των Νερατζούρι, ακολούθησαν οι... προγραμματικές δηλώσεις του, σύμφωνα με τις οποίες η Ιντερ το 2016 θα πρέπει να είναι στον τελικό του Champions League και τώρα είχε συνάντηση με ανθρώπους της περιφέρειας της Λομβαρδίας για το νέο γήπεδο.

Για την ακρίβεια, η συνάντηση ήταν βασικά γνωριμίας, με τον Μάσιμο Μοράτι να είναι και αυτός εκεί. Μετά το τέλος, πάντως, ο Ρομπέρτο Μαρόνι, υπεύθυνος της περιφέρειας της Λομβαρδίας, είπε στα ιταλικά ΜΜΕ ότι πρότεινε στον Τοχίρ τον χώρο στον τομέα της Expo για την κατασκευή νέου γηπέδου, εφόσον επιθυμεί κάτι τέτοιο, υπό την προϋπόθεση πως τα έργα θα αρχίσουν μετά το 2016. Σύμφωνα με τον Μαρόνι, ο Τοχίρ ήταν ιδιαίτερα θετικός και είπε ότι θέλει κάτι τέτοιο.

Οπως αναφέρει το Sky Sport Italia, στον ίδιο χώρο θα ήθελε να χτίσει το δικό της γήπεδο και η Μίλαν...
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ