2013-11-21 12:18:07
Φωτογραφία για Ανακοίνωση τρόικας: Πρόοδος αλλά και εκκρεμότητες
Υπήρξε πρόοδος στις διαπραγματεύσεις αλλά εκκρεμούν ακόμη ορισμένα θέματα επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους οι... εκπρόσωποι της Κομισιόν, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του ΔΝΤ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «κλιμάκια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (ΕΕ), της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) ολοκλήρωσαν την επίσκεψή τους στην Ελλάδα, μετά από εποικοδομητικές συζητήσεις με τις ελληνικές αρχές σχετικά με τις πολιτικές που θα μπορούσαν να αποτελέσουν τη βάση για την ολοκλήρωση της τρέχουσας επανεξέτασης του οικονομικού προγράμματος της χώρας».

Τονίζουν οτι οι συζητήσεις που είχαν στην Ελλάδα ήταν παραγωγικές και θα συνεχιστούν από τις έδρες των εταίρων, ενώ οι επικεφαλής της τρόικας θα επιστρέψουν στην Αθήνα στις αρχές Δεκεμβρίου.

Η ανακοίνωση επιβεβαιώνει ότι δεν έχει υπάρξει συμφωνία σε όλα σχεδόν τα «μέτωπα» (δημοσιονομικό κενό 2014, πλειστηριασμοί ακινήτων, διαθεσιμότητα, κ.ά.) και ότι ο προϋπολογισμός κατατίθεται ουσιαστικά μονομερώς από την κυβέρνηση, με τα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών .
skai.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ