2013-11-21 12:15:05
Φωτογραφία για ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ... ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Αλλαγές αναμένεται να κάνει στο αρχικό σχήμα στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό ο Μίτσελ, προκειμένου να ξεκουράσει παίκτες και κυρίως τους διεθνείς.

Στον Ολυμπιακό έχουν στρέψει πλέον την προσοχή τους στο προσεχές παιχνίδι με τον Πανθρακικό, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Ενόψει αυτού ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να κάνει αλλαγές στη βασική ενδεκάδα και ο λόγος δεν είναι άλλος από το να ξεκουράσει παίκτες και κυρίως τους διεθνείς.

Εκτός, βέβαια, θα μείνει ο Σιόβας, ο οποίος ευτυχώς για τους ερυθρόλευκους δεν αντιμετωπίζει κάτι το σοβαρό από τον τραυματισμό που αποκόμισε από το ματς της Εθνικής με τη Ρουμανία, με αποτέλεσμα να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν, καλώς εχόντων των πραγμάτων.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τη "Goal", ο Μίτσελ θα δώσει ανάσες στους Χολέμπας, Μανιάτη, ενώ είναι πιθανό το ενδεχόμενο να αφήσει στον πάγκο και τον Κώστα Μήτρογλου, που ναι μεν έχει βάλει... φωτιά στα αντίπαλα δίχτυα, αλλά θα πρέπει να ξεκουραστεί κιόλας ενόψει του δύσκολου αγώνα με τους Παριζιάνους για το Τσάμπιονς Λιγκ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ