2013-11-21 22:47:05
Φωτογραφία για Νέο ρεκόρ αναμένεται να σπάσει ο αριθμός των αφίξεων ξένων τουριστών στη Φολέγανδρο για το 2014
Νέο ρεκόρ αναμένεται να σπάσει ο αριθμός των αφίξεων ξένων τουριστών στη Φολέγανδρο για το 2014. Η Φολέγανδρος για άλλη μια φορά κλέβει την παράσταση στην διεθνή έκθεση τουρισμού στην Θεσσαλονίκη.

Κάνοντας του πάντες να έχουνε έντονη την έκφραση απορίας στο πρόσωπο τους, προσπαθώντας να αντιγράψουν κάθε κίνηση που κάνει… ο πρόεδρος των πολιτιστικών δρώμενων και του Φορέα τουρισμού της Φολεγάνδρου κ. Αντώνης Άγας πάντα σε συνεργασία με τον Απρόβλεπτο και πάντα πολλά υποσχόμενο Δήμαρχο Της Φολεγάνδρου κ. Ελευθέριο Βενιό…!! αφού καταφέρανε με τις μαγικές τους κινήσεις και δια Θαύματος..!! να εκτοξεύσουν στα ύψη την Φολέγανδρο κάνοντας την μέσα στους επτά καλύτερους προορισμούς Της Ευρώπης … και στην Πέμπτη σειρά κατάταξης σε ολόκληρο τον κόσμο !!!! κάτι το Ανεπανάληπτο!!! και απίστευτο ας μας επιτραπεί η έκφραση, !!! διότι αυτή η μικρή πριγκίπισσα των Κυκλάδων Φολέγανδρος χάριν στην σωστή πολιτιστική οργάνωση στην φιλοξενία, και στον απόλυτο έλεγχο του Δημάρχου Κ. Βενιού τα πάντα λειτουργούν τέλεια και σίγουρα αυτό διασφαλίζει την σωστή φιλοξενία και την απόλυτη εμπιστοσύνη των επισκεπτών στο νησί !!!!κάνοντας τους πάντες να παραμιλάνε και να αναρωτιούνται…. πως είναι αυτό εφικτό..και άλλα πολύ μεγαλύτερα νησιά περνούν απαρατήρητα….


Όλα τα βλέμματα και όλα τα κανάλια είναι στραμμένα στο περίπτερο της περιφέρειας όπου φιλοξενεί την Φολέγανδρο…. Και σίγουρα όλοι θέλουν να πάρουν λίγη από την δόξα της….

Μεγάλη τιμή για όλους μας είναι η παρουσία του προέδρου των Πολιτιστικών του νησιού κ. Άγα Αντώνη ό οποίος έχει κλέψει την παράσταση με την μοναδική του ευγένεια και την αστείρευτη πηγή γνώσεων που έχει πάνω στον τουρισμό και στην Φιλοξενία…. Και πάντα υπό την σωστή συνεννόηση και καθοδήγηση του Δημάρχου κ. Βενιού και τον υπολοίπων στελεχών του Δήμου.

Ο καταιγισμός των ερωτημάτων των πιστοποιημένων δημοσιογράφων που επισκέπτονται το περίπτερο της Φολεγάνδρου για τις ομορφιές του νησιού και τον τρόπο φιλοξενίας έχει λάβει την πρώτη θέση και ο καταλληλότερος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση είναι εκεί και απαντά σε κάθε μορφή απορίας….. τονίζοντας πως δεν υπάρχει λόγος κανείς να θαυμάζει εξ αποστάσεως την… μαγεία που προσφέρει η μοναδική Φολέγανδρος!!!!.. ..ενστικτωδώς πρέπει να ακολουθεί το επιβραβευμένο αποτέλεσμα και έτσι μπορεί πολύ άνετα να την επισκεφτεί….!!!! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ