2012-04-13 10:46:36
Φωτογραφία για Red Bull: Στην Κίνα με στόχο την πρώτη της νίκη
Με στόχο την πρώτη φετινή της νίκη ταξιδεύει στην Κίνα η Red Bull Racing. 

Μετά τους δύο πρώτους αγώνες της χρονιάς, σε Αυστραλία και Μαλαισία, οι Πρωταθλητές βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας των κατασκευαστών και θέλουν τη Κυριακή του Πάσχα, να βρεθούν ξανά στην κορυφή!

Αρωγός σε αυτή την προσπάθεια είναι και η παράδοση, με τον Sebastian Vettel να τα πηγαίνει πάντα καλά στη Σαγκάη, με αποκορύφωμα τη νίκη στον αγώνα του 2009 – που ήταν και η πρώτη της RBR στο μαγικό κόσμο της Formula 1!«Η πίστα της Κίνας είναι μοναδική λόγω των διαστάσεων της. Το πλάτος της αγωνιστικής διαδρομής μας δίνει αρκετό χώρο για προσπεράσεις ενώ υπάρχουν και μεγάλες έξοδοι διαφυγής. Ακόμα κι ο χώρος τον pits, όπου συνήθως όλα είναι πολύ στενά, στη Σαγκάη είναι ευρύχωρος. Είχα κάποιους καλούς αγώνες εκεί στο παρελθόν, πετύχαμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα το 2009 όταν και πανηγυρίσαμε τη παρθενική νίκη της ομάδας μας ενώ πέρυσι ήμουν δεύτερος
. Ελπίζω να τα πάω καλά και να κερδίσω αρκετούς βαθμούς», τόνισε ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής.Ο Mark Webber έχει επίσης καλή παράδοση στην ασιατική πίστα, αν και ακόμα δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει μία νίκη εκεί – πράγμα στο οποίο στοχεύει φέτος!«Η Σαγκάη είναι μία πίστα όπου τα έχω πάει πολύ καλά στο παρελθόν. Δεν έχω πάρει ακόμα την πρώτη μου νίκη αλλά είχα κάποια αξιομνημόνευτα βάθρα, ειδικά υπό βροχή το 2009 ή την 3η μου θέση εκκινώντας 18ος πέρυσι. Περιμένω το φετινό αγώνα εξίσου συναρπαστικό αλλά προφανώς θέλω να εκκινήσω από καλύτερη θέση. Είναι μία ωραία πίστα αλλά πολύ διαφορετική από τη Μαλαισία. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα επηρεάσει τις ισορροπίες, σε ότι αφορά στις τελικές ταχύτητες, η μεγάλη ευθεία της Κίνας. Το υπόλοιπο σιρκουί έχει ρυθμό και είναι απολαυστικό», σχολίασε ο 35χρονος Αυστραλός.

Πηγή: www.e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
H Aποκαθήλωσις Του Κυρίου.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
H Aποκαθήλωσις Του Κυρίου.
Θρήνος της Παναγίας
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Θρήνος της Παναγίας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ