2012-04-13 11:28:11
Φωτογραφία για Ένας νεκρός σε καταδίωξη στο Λος Άντζελες
Νεκρός από πυρά της αστυνομίας έπεσε ένας οδηγός στο Λος Άντζελες έπειτα από άγρια καταδίωξη στον αυτοκινητόδρομο Σύμφωνα με τις αρχές ο ίδιος κάλεσε την αστυνομία και ισχυρίστηκε πως είχε όπλο και πως θα το έστρεφε κατά των αστυνομικών εάν κι εκείνοι έβγαζαν τα όπλα τους. Ωστόσο ανακοίνωση των αρχών αναφέρει πως ο άνδρας δεν είχε πραγματικά όπλο κατά τη διάρκεια της καταδίωξης τη νύχτα της Τετάρτης.

Η καταδίωξη έληξε στον αυτοκινητόδρομο 101 όταν ο 19χρονος Abdul Arian επιχείρησε να κάνει αναστροφή και ένα περιπολικό έπεσε πάνω στο όχημά του.

Ελικόπτερα τηλεοπτικών σταθμών κατέγραψαν τον Arian να βγαίνει από το αυτοκίνητο και να κάνει κινήσεις με τα χέρια του ως εάν να κρατούσε όπλο και να ετοιμαζόταν να ρίξει στους αστυνομικούς. Εκείνη άνοιξαν πυρ καθώς έτρεχε δίπλα σε ένα σταματημένο αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου.

Πληροφορίες ανέφεραν πως ο 19χρονος δέχθηκε πυρά από τρεις αστυνομικούς αλλά δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό πόσα τραύματα είχε από τις σφαίρες.


Ο θείος του δήλωσε πως ο Arian ήθελε να γίνει αστυνομικός αλλά και πως πάντα τους φοβόταν. Είπε επίσης πως ο νεαρός δεν είχε όπλο και πως οι πυροβολισμοί ήταν αδικαιολόγητοι, καθώς θα μπορούσαν να είχαν χρησιμοποιηθεί μη θανατηφόρα όπλα.

Η καταδίωξη άρχισε όταν ο οδηγός αρνήθηκε να σταματήσει σε σήμα για έλεγχο.

Ο αυτοκινητόδρομος έκλεισε μετά το περιστατικό για όλη τη νύχτα και το πτώμα του νεαρού παρέμενε στην άσφαλτο ακόμα και μετά το ξημέρωμα. 24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ