2012-04-13 13:04:04
Φωτογραφία για Στις πιάτσες των τοξικομανών θα κατέληγαν 7.000 χάπια από την Ινδία
Από τις μακρινές Ινδίες στις ελληνικές πιάτσες ναρκομανών θα κατέληγαν τα περίπου 7.000 χάπια που βρέθηκαν από αστυνομικούς μέσα σε ταχυδρομικό δέμα στην περιοχής της Θήβας. Τα ναρκωτικά που ταξίδεψαν από τη χώρα της Ασίας στη χώρα μας μέσω ταχυδρομείου κατασχέθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Θηβών, οι οποίοι προχώρησαν και σε τρεις συλλήψεις ατόμων που σχετίζονται με την υπόθεση. Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για το δεύτερο κύκλωμα εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών που λειτουργούσε στην περιοχή της Θήβας.

Τα μέλη του κυκλώματος λειτουργώντας με συνδέσμους στις δύο χώρες ταχυδρομούσαν τα χάπια από την Ινδία μέσα σε δέματα και στη συνέχεια τα παραλάμβαναν μέσω ταχυδρομείου στην Ελλάδα για να τα διοχετεύσουν στις εγχώριες πιάτσες ναρκομανών.

Υστερα από εκτεταμένες έρευνες και άριστα οργανωμένες επιχειρήσεις οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους παραλήπτες των παράνομων δεμάτων και πέρασαν χειροπέδες σε δύο Ινδούς, 58 και 39 ετών, καθώς και σε έναν 35χρονο άντρα από το Νεπάλ.

Την ίδια στιγμή κατασχέθηκαν συνολικά 6.924 χάπια, εκ των οποίων τα 118 υπάγονται στη νομοθεσία περί ναρκωτικών, ενώ τα υπόλοιπα 6.806 θα εξεταστούν εργαστηριακά προκειμένου να εξακριβωθεί και να ταυτοποιηθεί η χημική τους σύνθεση. TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ω ΓΛΥΚΥ ΜΟΥ ΕΑΡ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ω ΓΛΥΚΥ ΜΟΥ ΕΑΡ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ