2012-04-13 15:33:06
Φωτογραφία για Porsche Cayenne GTS 2012: Επίδειξη ισχύος!
Στο Σαλόνι αυτοκινήτου του Πεκίνο έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της η νέα Porsche Cayenne GTS η οποία και θα είναι διαθέσιμη από τον Ιολιο του 2012.

Εξωτερικά, η Cayenne GTS επιδεικνύει το σπορ χαρακτήρα της με στοιχεία όπως το εμπρόσθιο τμήμα που είναι δανεισμένο από την έκδοση Turbo, τα μαύρα πλαίσια των παραθύρων, οι επιβλητικές ποδιές και τα φρύδια στους θόλους των τροχών, τα φιμέ πίσω φώτα καθώς και η χαρακτηριστική διπλή αεροτομή της οροφής. Στο εσωτερικό, οι έντονα σπορ διαθέσεις συνεχίζονται με κυρίαρχα στοιχεία διαφοροποίησης τα δερματινα σπορ καθίσματα με επένδυση Alcantara και το λογότυπο της εν λόγω έκδοσης, ραφές ανάλογα με το χρώμα του αμαξώματος σε καθίσματα, ταμπλό και πόρτες. Επίσης τα μπροστινά σπορ καθίσματα διαθέτουν οκτώ επιλογές ρύθμισης.

Κάτω από το καπό της Cayenne GTS του 2012 βρίσκεται ένας αναβαθμισμένος V8 κινητήρας 420 ίππων, ο οποίος βασίζεται στη μονάδα ισχύος της απλής Cayenne S. Η μετάδοση πραγματοποιείται μέσω ενός ημιαυτόματου κιβωτίου (Tiptronic S) 8 σχέσεων. Το κλασικό 0-100 πραγματοποιείται σε μόλις 5,7 sec., φτάνοντας τα 160 km/h σε 13,3 sec με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 261 km/h, και την κατανάλωση να μην υπερβαίνει τα 10,7 lt/100 km (εργοστασιακά πάντα).


Η ειδικά ρυθμισμένη ανάρτηση είναι χαμηλότερη και πιο σφιχτή ενώ διαθέτει το σύστημα PASM (Porsche Active Suspension Management) και χαμηλώνει το αμάξωμα κατά 24 mm σε σχέση με την Cayenne S χαρίζοντας έντονα σπορτίφ οδική συμπεριφορά στο μεγάλο SUV.
sportdrive.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πήραν 800.000 πριμ οι διεθνείς
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πήραν 800.000 πριμ οι διεθνείς
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ