2012-04-13 15:45:00
Φωτογραφία για Θερμό επεισόδιο στα δικαστήρια Ηρακλείου...Οι κάτοικοι ήθελαν να λιντσάρουν τους Ρουμάνους βιαστές/δολοφόνους της ηλικιωμένης...
Θερμό επεισόδιο απειλήθηκε στις 12.30, στο Δικαστικό Μέγαρο, όπου προσήχθη για να απολογηθεί ο 44χρονος Ρουμάνος που μαζί με το 18χρονο γιο του κατηγορείται πως λήστεψε και δολοφόνησε την 85χρονη Σοφία Κορναράκη Όπως αναφέρει το cretalive, συγγενής της άτυχης ηλικιωμένης, στη θέα του 44χρονου που φέρεται να βίασε και να σκότωσε την 85χρονη, όρμησε με μπουνιές εναντίον του, ενώ με την άμεση παρέμβαση των αστυνομικών αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Ο 44χρονος και ο 18χρονος που απολογούνται, σήμερα, αντιμετωπίζουν τις βαρύτατες κατηγορίες ληστείας μετά φόνου από κοινού, βιασμού, παράνομης οπλοκατοχής και οπλοφορίας μαχαιριού.

Οι δύο οδηγήθηκαν χθες κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Δικαστικό Μέγαρο. Και οι δύο πάντως δείχνουν αμετανόητοι. Ούτε σε μία στιγμή δεν έδειξαν να λυγίζουν και να ζητούν συγγνώμη για την πράξη τους.

O 44χρονος Ρουμάνος και ο γιος του οδηγήθηκαν χθες ενώπιον του Εισαγγελέα ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ληστεία μετά φόνου από κοινού, για βιασμό, για παράνομη οπλοκατοχή μαχαιριού, για παράνομη οπλοφορία μαχαιριού και για παράνομη κατοχή κροτίδας.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αισιόδοξος ο Button
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αισιόδοξος ο Button
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ