2012-04-13 18:24:22
Φωτογραφία για Δεν πέθανε; Συνεχίστε το παιχνίδι... [ΒΙΝΤΕΟ]
Ήταν... λάθος που επέζησε η Κουρομπίλια;

Η προκλητική απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής δίνει άλλοθι στους τραμπούκους κι ένα σημαντικό κίνητρο στις ΠΑΕ να συνεχίσουν να χαϊδεύουν τους οργανωμένους στρατούς τους Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομοσπονδία Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας αντιμετωπίζει με ειρωνικό ύφος την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League να συνεχιστεί ο αγώνας του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης από το 42' ενώ χαρακτηρίζει "λάθος" το ότι επέζησε η Χρυσούλα Κουρομπίλια. Αναλυτικά η ανακοίνωση

"Με κατάπληξη και αγανάκτηση παρακολουθεί η Ομοσπονδία Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος (Ο.Δ.Π.Ε.) όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό σε βάρος της διαιτησίας του ποδοσφαίρου από επίσημους και μη κύκλους.

Η πρόσφατη απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της SUPER LEAGUE καταδεικνύει ότι οι διοικούντες το ελληνικό ποδόσφαιρο απαξιώνουν τους διαιτητές και τις αποφάσεις τους, ενώ παράλληλα απαιτούν από αυτούς να είναι αξιόπιστοι και αποδοτικοί. Η απόφαση για επανάληψη του αγώνα ΑΡΗΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ είναι ευθεία και βάναυση επίθεση σε βάρος των διαιτητών του αγώνα αυτού και κλονίζει τα ίδια τα θεμέλια της αξιοπιστίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.


Οι διαιτητές του αγώνα αυτού αποφάσισαν σωστά και σύμφωνα με τον Κανονισμό τη διακοπή του αγώνα. Μήπως ήταν λάθος τους το ότι επέζησε η βοηθός διαιτητού ή τουλάχιστον το ότι δεν νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο;

Καταδικάζουμε τη σε βάρος των διαιτητών επίθεση είτε προέρχεται από την εξέδρα είτε αναδίδεται από πειθαρχικές αποφάσεις.

Έτσι «μεγαλουργεί» το λεγόμενο αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου".

Υπάρχει και εισαγγελέας

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής, τοποθετήθηκε σχετικά με την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Super League για συνέχιση του αγώνα Αρης-Αστέρας Τρίπολης. "Οπλίζει το χέρι του κάθε φανατικού να βιαιοπραγεί, χωρίς τον φόβο της αγωνιστικής συνέπειας", τονίζει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά:

"Το χειρότερο με την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League και της εκκωφαντικής σιωπής, τόσο της ίδιας, όσο και της σκιώδους ηγεσίας της, είναι ότι οπλίζει το χέρι του κάθε φανατικού να βιαιοπραγεί, χωρίς τον φόβο της αγωνιστικής συνέπειας. Το «καλύτερο» είναι η αβάσταχτη ελαφρότητα της συλλογιστικής της. 

Αν ξανασυμβεί αύριο, το ίδιο ή βαρύτερο περιστατικό,  ποιός θα είναι ο ηθικός αυτουργός;

Νομίζουν κάποιοι, ότι η Ελλάδα είναι ακυβέρνητη Πολιτεία, επειδή πηγαίνει σε εκλογές. Σφάλλουν. Η χώρα έχει και θεσμικό οπλοστάσιο και αμυντικά ανακλαστικά και την καθολική συναίνεση των πολιτών και του συνόλου των πολιτικών δυνάμεων στην αντιμετώπιση της ανομίας.

Οι αποφάσεις της Πολιτείας θα ληφθούν, εφόσον κριθεί απαραίτητο, μετά την δικαστική ολοκλήρωση της θλιβερής αυτής υπόθεσης, είτε από αυτήν την Κυβέρνηση, είτε από την Κυβέρνηση που θα αναδειχθεί από τις εκλογές.

Ένα μήνυμα προς την Ε.Π.Ο. Με τέτοιου τύπου λογικές το αυτοδιοίκητο τρίζει και το μέλλον των Πρωταθλημάτων είναι αβέβαιο".

Δείτε την στιγμή του τραυματισμού:
planet-greece
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ