2013-12-02 08:52:55
Φωτογραφία για Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από 2 έως 8 Δεκεμβρίου
Από το Βασίλη Παπαδολιά ([email protected] )

Με Σελήνη στον Τοξότη ξεκινάει η νέα βδομάδα και μία Νέα Σελήνη τα μεσάνυχτα από τη Δευτέρα προς Τρίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό, που φέρνει αρκετές ελπίδες για διαφυγή προς τα μπρος.

Οι θετικές όψεις Άρη με Αφροδίτης και Δία με Κρόνο, αν και ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί δίνουν ένα υπόβαθρο, που μας επιτρέπει να προσέξουμε τις λεπτομέρειες που χρειάζονται για να προχωρήσουν κάποια πράγματα και να γίνουν βήματα που τόσο καιρό καθυστερούσαν. Η αντίθεση Αφροδίτης Δία που δεν έχει ακόμη ξεθυμάνει, λόγω της επιβράδυνσης της πρώτης αναδεικνύει την ευκολία με την οποία έχουμε την τάση να παρασυρθούμε να ξεπεράσουμε την τήρηση του πρωτοκόλλου για χάρη του κλίματος.

Τι είναι όμως τελικά πιο σημαντικό; Το γράμμα ή το πνεύμα του νόμου; Αυτό είναι το ερώτημα που θα μας απασχολήσει αυτές τις μέρες και οι ισορροπίες μεταξύ των κανόνων και του πνεύματος είναι που θα αποτελέσουν το αντικείμενο της ανησυχίας μας
. Οι λεπτοί τρόποι και το σαβουάρ βιβρ θα φτάσουν σε κάποιο βαθμό το στοιχείο της υπερβολής σε σημείο που οι εξωτερικοί παρατηρητές να το θεωρήσουν ίσως γελοίο. Τελικά όμως ίσως και να μην είναι τα πράγματα έτσι, καθώς Αφροδίτη και Δίας τόσο τώρα όσο και στις αρχές Φεβρουαρίου θα έχουν την ευκαιρία επαναλάβουν ένα τελετουργικό χορό, δίνοντας ο ένας προσοχή στα βήματα κι ο άλλος στα μάτια.

Αναλυτικά αυτή η εβδομάδα για τα δώδεκα ζώδια προβλέπεται ως εξής:

Για τους Κριούς του 1ου δεκαημέρου η εβδομάδα σας κρατάει μέσα σε προβληματισμό για τους οικονομικούς περιορισμούς που συνεχίζουν να σας απασχολούνε και να εμποδίζουν την πρόοδο σας. Το 2ο δεκαήμερο έχει πιο θετικές προοπτικές καθώς ευνοείται από τη Νέα Σελήνη και μπορεί να κάνει ένα πολύ επιτυχημένο νέο άνοιγμα στη ζωή του κοινωνικά. Το 3ο δεκαήμερο μπορεί να καταξιωθεί επαγγελματικά με τη βοήθεια συνεργατών που θα στηρίξουν την εικόνα του και θα επιτρέψουν να διασώσει την θέση του από κάποιες απώλειες που φαίνονταν δεδομένες. Νευρικότητα και άγχος θα είναι δεδομένα ωστόσο.

Για τους Ταύρους του 1ου δεκαημέρου είναι μία εβδομάδα νευρικότητας καθώς αυτό που περιμένετε δεν έρχεται και φαίνεται να έχετε υπερεκτιμήσει αρκετά την δυνατότητα σας να το επιδιώξετε με το ζόρι. Το 2ο δεκαήμερο διακατέχεται κι αυτό από μία εριστικότητα, όμως την ίδια περίοδο χτίζεται σταδιακά μία σιδερένια αποφασιστικότητα μέσα σας να στηριχτείτε αποκλειστικά στα δικά σας πόδια. Για το 3ο δεκαήμερο είναι πιο θετικά τα πράγματα καθώς με τη βοήθεια της τυπικότητας σας, αλλά και συνεργατών με φιλοτιμία, καταφέρνετε να ξεπεράσετε τα εμπόδια των άλλων και να πετύχετε τους στόχους σας.

Για τους Διδύμους του 1ου δεκαημέρου υπάρχει ένας μικρός εφησυχασμός για την εξέλιξη των πραγμάτων κι ένα μικρό θράσος από μέρους σας να προκαλείτε με τη συμπεριφορά σας τον καθωσπρεπισμό των άλλων, ειδικά μετά από κάποιες άστοχες ενέργειες που έχετε κάνει. Το 2ο δεκαήμερο μπορεί να ελπίζει σε μία νέα συνεργασία, ενώ, στα αισθηματικά μπορεί να αφήσει πίσω του αποτυχημένες υποθέσεις και να αρχίσει να προσπαθεί πάλι. Το 3οδεκαήμερο συνεχίζει να αντιμετωπίζει έριδες και προβλήματα οικογενειακά, ενώ είναι μπλεγμένο μεταξύ οικονομικής ανέχειας και διαδικαστικών προβλημάτων.

Για τους Καρκίνους του 1ου δεκαημέρου οι μέρες είναι αρκετά περιοριστικές και σας καλούν να βάλετε σε μία πειθαρχία τη ζωή σας και κυρίως να προσέχετε τη σχέση και τις συνεργασίες σας. Για το 2ο δεκαήμερο χρειάζεται προσοχή σε ότι λέτε και όποιον το λέτε, γιατί είναι πιθανόν να σας ξεφύγουν μυστικά και πληροφορίες που δεν πρέπει να αποκαλυφθούν. Το 3ο δεκαήμερο αυτή την εποχή ευνοείται ιδιαίτερα από τα πράγματα, καθώς τόσο οι συνεννοήσεις, όσο και τα οικονομικά μέσω του συντρόφου σας, αλλά και η προσωπική σας διάθεση για εργασία και οικονομική ανάπτυξη πηγαίνουν πολύ καλά.

Για τους Λέοντες του 1ου δεκαημέρου ένα νέο ξεκίνημα μπορεί να γίνει σε κάποια ατομική δραστηριότητα σας που είχε βαλτώσει, ενώ παράλληλα και στα ερωτικά μπορείτε μετά από καιρό να αρχίσετε να «παίζετε» με τους άλλους. Το 2ο δεκαήμερο είναι λίγο πιο στριμωγμένο από εργασιακά θέματα για να έχει ελεύθερο το νου του για τσιλιμπουρδίσματα, ενώ το 3ο δεκαήμερο δείχνει να είναι κάπως μπλοκαρισμένο με συνεννοήσεις που δεν προχωράνε εύκολα, ενώ πολλοί άνθρωποι μέσα από τους οποίους περνάει η δική σας επιτυχία, δε φαίνεται να έχουν τη διάθεση να βοηθήσουν.

Για τους Παρθένους του 1ου δεκαημέρου χρειάζεται μία προσοχή στις δημόσιες σχέσεις, καθώς φαίνεται να υπερτιμάτε τα όρια ανοχής των άλλων στις τελευταίες αστοχίες σας. Για το 2ο δεκαήμερο ανοίγει μία νέα προοπτική που δεν περιμένατε να περάσετε καλά σε οικογενειακό περιβάλλον και να ανέβει το ηθικό σας. Το 3ο δεκαήμερο φαίνεται να είναι γενικά το πιο ευνοημένο, καθώς έχει τόσο την υποστήριξη όσο και την ικανότητα να κλείσει σημαντικές συμφωνίες σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο, που θα το στηρίξουν για το επόμενο διάστημα. Προσοχή όμως στο αίσθημα μειονεξίας που συχνά νιώθετε.

Για τους Ζυγούς του 1ου δεκαημέρου τα πράγματα σε προσωπικό επίπεδο είναι αρκετά σφιχτά και οι σχέσεις φαίνεται να βρίσκονται σε ένα κάποιο αδιέξοδο αυτό το διάστημα λόγω προβλημάτων συμβίωσης στον ίδιο χώρο. Για το 2ο δεκαήμερο υπάρχει ένας θυμός από μέρους του συντρόφου σας που ίσως εκφραστεί αυτή την εβδομάδα και που μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολικά έξοδα ή σε πείσμα στην υποστήριξη των απόψεων του, ενώ για το 3ο δεκαήμερο η δυσκολία έγκειται κυρίως στη χρήση του λόγου, που φαίνεται ότι θα πρέπει να είναι πολύ μετρημένος, με τον κίνδυνο της παρεξήγησης να είναι προ των πυλών.

Για τους Σκορπιούς του 1ου δεκαημέρου είναι ευκαιρία αυτή η εβδομάδα να ξεκινήσετε ένα νέο project επαγγελματικά, το οποίο θα σας αποφέρει οικονομικά οφέλη σε ένα βάθος χρόνου ενός μηνός. Για το 2ο δεκαήμερο είναι σημαντικό να διατηρήσετε τον αυτοέλεγχο σας σε καταστάσεις που θα χρειαστεί να καθίσετε δίπλα σε ανθρώπους που αντιπαθείτε και δε χωνεύετε, ενώ για το 3ο δεκαήμερο προβλέπεται αρκετά πιο ενδιαφέρουσα εβδομάδα, καθώς τόσο εσείς, όσο και οι συνεργάτες σας θα εργαστείτε εντατικά για να φέρετε εις πέρας ένα στόχο που σας απασχολεί έντονα. Και είναι σίγουρο ότι θα επιτύχετε.

Για τους Τοξότες του 1ου δεκαημέρου ξεκινάει μία όμορφη περίοδος στα αισθηματικά με σας να δείχνετε μία ευαισθησία που ελκύει τον κόσμο, όμως σας κάνει και υπεραισιόδοξους. Το 2ο δεκαήμερο είναι πιο απορροφημένο στην προσπάθεια να κάνει μία καλή εντύπωση σε ένα περιβάλλον που μετράει τους τρόπους και τη συμπεριφορά – κι αυτό δεν είναι και το καλύτερο σας. Το 3ο δεκαήμερο πάλι βρίσκεται σε μία θέση που θα πρέπει να ισορροπήσει μεταξύ εκδικητικών τάσεων κάποιων φίλων που έχουν απωθημένα και της εξωτερικής εικόνας που πρέπει να μείνει αλώβητη και ατσαλάκωτη.

Για τους Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου η ηθελημένη απομόνωση παραμένει στην ατζέντα και δεν φαίνεται να έχετε τη διάθεση να βγείτε από αυτήν όσο κι αν σας πιέζουν οι φίλοι. Το 2ο δεκαήμερο δικτυώνεται αρκετά καλά στα κοινωνικά του ζητήματα και μπορεί με αρκετή υπομονή να συμβάλλει στην ομαδική πρόοδο. Το 3ο δεκαήμερο έχει αρκετά πιο ανεβασμένο ρόλο στα δρώμενα, καθώς επιτηρεί την τήρηση των κανόνων και των προϋποθέσεων σε μία διαδικασία, που είναι απαραίτητο να τηρηθεί το γράμμα του νόμου για να αρθεί το αδιέξοδο των παθών και των ανεξέλεγκτων συναισθημάτων.

Για τους Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου είναι μία περίοδος με πολλά ερωτηματικά και πολλούς αγνώστους όσον αφορά το πώς θα κινηθούν οι επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Για το 2ο δεκαήμερο μία ευχάριστη κατάσταση ξεκινάει στα προσωπικά και τα αισθηματικά σας με νέα πρόσωπα που θα σας ξεκουράσουν για λίγο από την πίεση που δέχεστε στα οικονομικά σας. Για το 3ο δεκαήμερο υπάρχει μία δυσκολία στις σχέσεις με συγγενείς και αδέλφια που θα συγκρουστούν μαζί σας για κάποιο θέμα που θα νιώσουν ότι τους θίξατε. Ευτυχώς θα έχετε ωστόσο κάποια βοήθεια παρασκηνιακή από την υπόλοιπη οικογένεια.

Για τους Ιχθύς του 1ου δεκαημέρου είναι μία περίοδος που κινείστε με κεκτημένη ταχύτητα σε αισθηματικά και επαγγελματικά κι ίσως να μην είστε έτοιμοι να δείτε μία δυσάρεστη εξέλιξη που επωάζεται. Το 2ο δεκαήμερο είναι πιο προσγειωμένο, έχει όμως να αντιμετωπίσει κάποια νέα κατάσταση στη δουλειά – όχι απαραίτητα κακή – που όμως θα σας βάλει σε σκέψεις. Το 3ο δεκαήμερο είναι αρκετά ευνοημένο από τα πράγματα και σε συμμαχίες με ισχυρά πρόσωπα και παραδοσιακούς συμμάχους μπορεί να αναδειχθεί σε έναν από τους πρωταγωνιστές σε κοινωνικούς, πολιτικούς ή συλλογικούς χώρους.

Οι προβλέψεις είναι μία προσφορά του http://www.newageastrology.gr

Νέο τεύχος NewAgeAstrology Magazine: Κυκλοφορεί σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία. Ιανός, Πρωτοπορία, Πολιτεία στην Αθήνα. Πρωτοπορία και Ψαράς στη Θεσσαλονίκη. Νέος Κύκλος στον Πειραιά. Για ηλεκτρονικές παραγγελίες με αποστολή στο σπίτι και συνδρομές απευθυνθείτε στη διεύθυνση http://books.newageastrology.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ