2013-12-04 05:07:04
Φωτογραφία για Τα τελευταία 3.000 εισιτήρια!
Ακόμα 3 χιλ. εισιτήρια έχουν μείνει για τον «τελικό» του Ολυμπιακού με Άντερλεχτ. Κανένα ραντεβού για Πελέ ή ανανεώσεις ενώ στο Λιμάνι δεν αφήνουν έτσι την βεβήλωση του μνημείου της Θύρας 7.

Με βάση τη νεότερη ενημέρωση αυτήν την στιγμή είναι διαθέσιμα μόλις 3.000 εισιτήρια όλων των τιμών για το Ολυμπιακός-Άντερλεχτ. Όπερ σημαίνει πως έχουν μείνει και φθηνά μαγικά χαρτάκια. Κατά τα άλλα σχετικά με τις πληροφορίες για ανανεώσεις συμβολαίων και δανεισμών από τον Ολυμπιακό προκύπτει πως δεν υπάρχει τίποτα το προγραμματισμένο και ότι το μόνο που απασχολεί την ομάδα είναι ο αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στην πειραϊκή ΠΑΕ δεν ασχολούνται καθόλου με τις όποιες μεταγραφολογίες και σενάρια που έχουν να κάνουν με παίκτες (σ.σ. όπως για τους Μεντζανί - που έτσι και αλλιώς πρόκειται να φύγει- και Γιαταμπαρέ). Επιπλέον αποσαφηνίζεται πως δεν υπάρχει στο ερυθρόλευκο πλάνο άμεσο ραντεβού διοίκησης-Μήτρογλου για το συμβόλαιο και την ρήτρα του παίκτη.


Αναφορικά με τις διαρροές για επαφή με τον μάνατζερ του παίκτη του Εργοτέλη, Πελέ, από μεριάς των Πειραιωτών δεν ανακύπτει να έχει προγραμματιστεί κάτι τέτοιο για τις επόμενες μέρες. Όσο περνούν πάντως οι μέρες τόσο θα εντείνονται οι πληροφορίες για έλευση εκπροσώπων στην Ελλάδα.

Για τον Πορτογάλο μεγαλομάνατζερ Ζόρζε Μέντες, η επικείμενη παρουσία του στην Ελλάδα, συνδέεται και με τον Ρομπέρτο και την παραμονή του στον Ολυμπιακό καθότι έχει μέρος των δικαιωμάτων του. Όλα αυτά βέβαια θα φανούν και θα κριθούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Ως προς την βεβήλωση του μνημείου της Θύρας 7 στην ΠΑΕ δεν θα αφήσουν έτσι το θέμα. Είναι διατεθειμένοι να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να τιμωρηθούν τρεις οι δράστες. Εξάλλου είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα, το οποίο έχει εξοργίσει πάνω απ' όλα τις οικογένειες των θυμάτων και τον Ολυμπιακό αλλά και τον κόσμο της ομάδας.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ