2013-12-04 12:48:07
Φωτογραφία για Μενεγάκη - Λάτσιος: Γιατί βρέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα;
Στο αστυνομικό τμήμα Κηφισιάς βρέθηκε το πρώην ζευγάρι. Λίγος καιρός απέμεινε μέχρι τα Χριστούγεννα και η Ελένη Μενεγάκη ανυπομονεί να... περάσει όμορφες οικογενειακές στιγμές με τα παιδιά και τον σύντροφό της Μάκη Παντζόπουλο. 

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό Hello το ζευγάρι ετοιμάζει γιορτινό ταξίδι μαζί με τα παιδιά, Άγγελο, Λάουρα και Βαλέρια. Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Hello απαθανάτισε το περασμένο Σάββατο την Ελένη Μενεγάκη και τον Γιάννη Λάτσιο στο αστυνομικό τμήμα της Κηφισιάς καθώς είναι απαραίτητη η υπογραφή και των δύο γονιών στη διαδικασία. 

Το πρώην ζευγάρι που διατηρεί καλές σχέσεις παρέμεινε για λίγη ώρα μαζί στο αστυνομικό τμήμα, ενώ αμέσως μετά αναχώρησαν ο καθένας χωριστά για το σπίτι του. Την Ελένη Μενεγάκη συνόδευσε στο αστυνομικό τμήμα η μητέρα της, Ζέτα Μισόκαλου. Αυτές τις μέρες η παρουσιάστρια παράλληλα με την εκπομπή της «Ελένη» τα πρωινά μαγνητοσκοπεί και τις εορταστικές εκπομπές προκειμένου να είναι ελεύθερη από επαγγελματικές υποχρεώσεις τα Χριστούγεννα, καθώς θέλει να απολαύσει στο μέγιστο την απόδρασή της. Από το περιβάλλον της, ακούγεται ότι αυτό το ταξίδι θα έχει εξωτικό χρώμα.
faysbook.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ