2012-04-14 07:30:10
Φωτογραφία για 62χρονος είχε φορτώσει στο φορτηγό του κλεμμένο αυτοκίνητο
Κλεμμένο αυτοκίνητο είχει φορτώσει στο φορτηγό του ένας 62χρονος που κινούνταν στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας.Οι αστυνομικοί του Α' Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας σταμάτησαν για έλεγχο το φορτηγό στα διόδια της Τραγάνας.

Η ώρα ήταν 2:15 τα ξημερώματα. Σύμφωνα με το lamiastar.gr από την έρευνα που ακολούθησε στο Αστυνομικό Τμήμα Αταλάντης, προέκυψε ότι το κλεμμένο όχημα ανήκει σε εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων με έδρα την Αθήνα και η κλοπή δηλώθηκε στις 11-04-2012 στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής από εκπρόσωπο της εταιρείας.

Επίσης διαπιστώθηκε ότι ο 62χρονος μετέφερε το κλεμμένο όχημα από αποθήκη στην περιοχή του Ασπρόπυργου Αττικής, με προορισμό μάνδρα ανταλλακτικών αυτοκινήτων στην Νέα Ρεδεστώ Θεσσαλονίκης.

Το κλεμμένο όχημα φυλάσσεται στο Αστυνομικό Τμήμα Αταλάντης, προκειμένου να παραδοθεί σε εκπρόσωπο της ιδιοκτήτριας εταιρείας και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αταλάντης, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη του αποστολέα και του παραλήπτη του κλεμμένου οχήματος. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εμετική...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εμετική...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ