2012-04-14 09:51:05
Φωτογραφία για Ασχημα μπλεγμένος ο Σαχπατζίδης
Ο Ακης Τσοχατζόπουλος παρασύρει μαζί του και τον συνεργάτη του και βασικό χρηματοδότη του ΠΑΟΚ Γιώργο Σαχπατζίδη, οι τραπεζικοί λογαριασμοί του οποίου δεσμεύτηκαν!

Εντολή για την δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών του πρώην υπουργού 'Ακη Τσοχατζόπουλου και των τεσσάρων συγκατηγορουμένων του στην υπόθεση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, εξέδωσε η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου.

Φυσικά ένας από αυτούς είναι ο  Γιώργος Σαχπατζίδης, επιχειρηματίας, βασικός μέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που εμπλέκεται σε αγοραπωλησίες των ακινήτων μεταξύ της εταιρίας TORCASO και της μονής Βατοπεδίου. Πλέον είναι φανερό ότι σταματάει και η χρηματοδότηση του ΠΑΟΚ από τον Σαχπατζίδη, θέμα που ίσως δημιουργήσει προβλήματα ενόψει της αδειοδότησης του Ιουνίου από την ΟΥΕΦΑ.

 Στο πόρισμα, με 206 σελίδες που καίνε, για τον πρώην υπουργό και τους συνεργάτες του
. Χορός εκατομμυρίων σε ελβετικά φράγκα, αμερικανικά δολάρια και ευρώ γύρω από μεγάλες παραγγελίες των Ενόπλων Δυνάμεων που μέσω εταιρειών “ξεπλένονταν” και γίνονταν ακίνητα στην Ελλάδα περιγράφεται στο πόρισμα της Δικαιοσύνης.Ο Σαχπατζίδης εμπλέκεται με την εταιρεία Torcaso, της οποίας ιδιοκτήτης εμφανίζεται ο κ. Νικόλαος Ζήγρας, ξάδελφος και στενός συνεργάτης του κ. Τσοχατζόπουλου. Εκτός από τα συγκεκριμένα ακίνητα η Torcaso γίνεται γνωστή για την πώληση και ενός ακόμη ακινήτου στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου στην Πλάκα. Πρόκειται για το περίφημο ακίνητο, το οποίο πούλησε στα χαρτιά σε μία άλλη offshore, από την οποία τελικώς το αγόρασε η οικογένεια Τσοχατζόπουλου.

Τα χρήματα από το Βατοπέδι, τα εισπράτει για λογαριασμό της Torcaso ο έτερος συλληφθείς κ. Γεώργιος Σαχπατζίδης. Τα χρήματα κατατίθενται στους προσωπικούς τραπεζικούς του λογαριασμούς, οι οποίοι πλέον δεσμεύτηκαν!

gazzetta
  Tsouvali
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ