2012-04-14 09:48:16
Φωτογραφία για ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΧΕΙ ΧΗΜΕΙΑ, ΡΟΛΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Για την αναμέτρηση της ΤΣΣΚΑ με τον ΠΑΟ μίλησε στην "Sportday" ο συνεργάτης του Γιόνας Καζλάουσκας, Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε και στο ζευγάρι του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα.

Μεταξύ άλλων ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είπε για:

-Το ζευγάρι Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός:

«Ο Ολυμπιακός αποδίδει πάρα πολύ καλά τελευταία, έχει χημεία, ρόλους, είναι ομάδα του προπονητή. Έχει νεανικό ενθουσιασμό και με τη συνδρομή ορισμένων σπουδαίων προσωπικοτήτων, κατάφερε να φθάσει στο φάιναλ φορ. Η Μπαρτσελόνα κανείς δεν αμφισβητεί ότι έχει αξία, σταθερό κορμό παικτών, και τον ίδιο προπονητή εδώ και χρόνια. Το θέμα, όμως, είναι κάθε ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη την κατάλληλη στιγμή. Το Final 4 είναι ένα τριήμερο τουρνουά όπου πρέπει να κερδίσεις δύο ματς για να φθάσεις στην κορυφή. Ο πιο έτοιμος ψυχολογικά και σωματικά θα υπερισχύσει. Από πλευράς τακτικής βλέπετε όλες οι ομάδες θα είναι προετοιμασμένες».

-Το ελληνικό πρωτάθλημα:

«Σίγουρα Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός ξεχωρίζουν. Δεν ήταν καλό, πάντως, για τον ανταγωνισμό, που έπεφτε μία ομάδα. Το Μαρούσι είχε και έχει τα προβλήματά του, για αυτό και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Νίκο Λινάρδο και τα παιδιά της ομάδας για την προσπάθειά τους. Στον Κολοσσό χτίσαμε επί τρία χρόνια μία ομάδα με βάσεις για το μέλλον. Η φετινή χρονιά με τη δουλειά του Βασίλη Φραγκιά επισφράγισε μία ανοδική πορεία, που είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για μία ομάδα από την περιφέρεια». olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ