2013-12-10 23:21:22
Φωτογραφία για Το άγνωστο δράμα του Leonardo Di Caprio!
Εδώ και έναν μήνα αγνοείται ο ετεροθαλής αδερφός του Leonardo Di Caprio με την ανησυχία του ηθοποιού να έχει χτυπήσει κόκκινο.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας The Sun, ο Leonardo Dicaprio αποφάσισε να βάλει στην άκρη για λίγο καιρό την καριέρα του, μέχρι να βρεθεί ο αδελφός του Adam Farrer, ο οποίος εξέτισε ποινή τριών εβδομάδων στη φυλακή για κλοπή και παραβίαση των όρων αναστολής.

«Ο Adam ήταν στη φυλακή και τώρα δεν γνωρίζει κανείς που είναι. Ήρθε και έμεινε στο σπίτι μου για μια, δυο μέρες και ξαφνικά εξαφανίστηκε», είπε στην εφημερίδα φίλος της οικογένειας.

Ο ετεροθαλής αδελφός του Dicaprio δεν απαντά στα αγωνιώδη τηλεφωνήματα των δικών του ανθρώπων, αν και η σύνδεσή του δεν έχει διακοπεί, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στην οικογένειά του.

«Ο Adam έχει ξεφύγει από τον… σωστό δρόμο αρκετές φορές στο παρελθόν. Δεν έχει σταθερό σπίτι, μένει σε φίλους και αλλάζει κάθε τόσο σπίτια χωρίς κανείς να γνωρίζει τίποτα», δήλωσε ο ίδιος άνθρωπος.

Ο Leonardo Dicaprio είναι πολύ δεμένος με τον μεγαλύτερο αδελφό του και πολύ συχνά ο φωτογραφικός φακός τους έχει πιάσει να παρακολουθούν μαζί αγώνες μπάσκετ ή να διασκεδάζουν σε πάρτι.

Για την ιστορία, μόνο τα τελευταία τρία χρόνια ο αδελφός του Dicaprio έχει δικαστεί για επίθεση, κατοχή ναρκωτικών, ενδοοικογενειακή βία και οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.​

Πηγή: newpost
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ