2013-12-13 20:20:18
Φωτογραφία για ΣΤΡΕΖΟΣ : ΑΝ ΑΞΙΖΩ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΚΕΙ
Ενας από τους ποδοσφαιριστές των Νέων του Ολυμπιακού που ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στη διοργάνωση του Youth League, ήταν ο Γιώργος Στρέζος. Ο τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων» ήρθε το καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ και αμέσως έχει καταφέρει να κάνει αρκετό κόσμο να ασχολείται μαζί του με τις εμφανίσεις του, ενώ καλή παρουσία είχε και στο ματς με την Αντερλεχτ στο Καραϊσκάκη.

Εκεί όπου μετά το τέλος του αγώνα με τους Βέλγους, δήλωσε: «Ηταν δύσκολο ματς, μείναμε και με δέκα παίκτες και έτσι έγιναν τα πράγματα πολύ πιο δύσκολα. Κάναμε μία καλή προσπάθεια αλλά δυστυχώς μείναμε με την ισοπαλία. Δεν μας βγήκαν κάποιες φάσεις στο τέλος και έτσι μείναμε στο μηδέν και πήραμε τον έναν βαθμό». Για τη συνέχεια, σχολίασε: «Στόχος μας είναι πλέον το πρωτάθλημα όπου έχουμε μείνει πίσω αλλά θα προσπαθήσουμε στα επόμενα ματς να καλύψουμε το χαμένο έδαφος».

Για τις δικές του βλέψεις όσον αφορά το μέλλον του, τόνισε: «Οπως όλα τα παιδιά έτσι και εμένα στόχος μου είναι να φτάσω στην πρώτη ομάδα και να μείνω κιόλας εκεί. Αυτό βέβαια θα το κρίνουν άλλοι, αν αξίζω να φτάσω μέχρι εκεί».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ