2013-12-14 12:00:12
Φωτογραφία για ΔΔΔΥ(πρώην ΟΔΔΥ): ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ ΜΥΤΙΛHΝΗΣ 16/12/13
Στις 16-12-2013 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11.00 στο Τελωνείο Μυτιλήνης θα γίνει προφορική πλειοδοτική Δημοπρασία για την εκποίηση των παρακάτω μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών εκ των οποίων άλλα είναι για διάλυση και άλλα για κυκλοφορία:

Ανακοίνωση στους ενδιαφερομένους, στο εξής ΔΕΝ θα γίνονται δεκτές εκπρόθεσμες αιτήσεις παρατάσεων διακανονισμού.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 1η. Στις τιμές εκποίησης των αυτοκινήτων συμπεριλαμβάνεται και ο αναλογούν Φ.Π.Α. 23%.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 2η. Το ποσό της εγγύησης συμμετοχής στις δημοπρασίες αυτοκινήτων για κυκλοφορία είναι ΕΥΡΩ 300.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 3η. Τα πιο κάτω αυτοκίνητα είναι μεταχειρισμένα, με ζημιές, φθορές και ελλείψεις και χρειάζονται επισκευές πριν κυκλοφορήσουν. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να τα εξετάζουν, μαζί με τεχνικούς της επιλογής τους πριν λάβουν μέρος στην δημοπρασία, προκειμένου να προσδιορίσουν το ύψος των ζημιών ώστε να διαμορφώνουν ανάλογα και τις προσφορές τους. Βάσει των όρων πώλησης, ακυρώσεις αγοραπωλησιών δεν γίνονται δεκτές. Επίσης οφείλουν οι ενδιαφερόμενοι να λαμβάνουν γνώση και των όρων πώλησης πριν λάβουν μέρος στην δημοπρασία, για να αποφεύγονται οι όποιες εκ των υστέρων υπαναχωρήσεις.


ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 4η. Οι συμμετέχοντες στη δημοπρασία υποχρεούνται να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και να δηλώνουν στην επιτροπή τον Α.Φ.Μ., την αρμόδια ΔΟΥ και την ιδιότητά τους.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 5η. Προκειμένου για φορτηγά αυτοκίνητα ή λεωφορεία, δεν εκδίδεται πιστοποιητικό κυριότητας, αλλά απαιτείται η σύνταξη συμβολαίου από συμβολαιογράφο, υποδεικνυόμενο από τον οικείο Συμβολαιογραφικό Σύλλογο και η έκδοση του σχετικού βιβλιαρίου μεταβολών κατοχής και κυριότητας, σύμφωνα με το άρθρο 39 των ΟΡΩΝ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΡΟΧΟΦΟΡΩΝ και τα έξοδα βαρύνουν τον αγοραστή.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 6η. Ειδικά για τα λεωφορεία προς κυκλοφορία για οποιαδήποτε αλλαγή χρήσης ή μετασκευή του οχήματος, οι κάτοχοι υποχρεούνται να έλθουν πρώτα σε συνεννόηση με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Συγκοινωνιών και να εξασφαλίζουν την έγκριση της μετατροπής. Ο ΟΔΔΥ ουδεμία ευθύνη φέρει αν γίνει μετατροπή χωρίς να ζητηθεί η έγκριση εκ των προτέρων από τις υπηρεσίες του Υπουργείου Συγκοινωνιών.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 7η. Ο εμπορικός τύπος του αυτ/του καθώς και το έτος κατασκευής, προσδιορίζονται από τις εξωτερικές ενδείξεις αυτού. ΄Ετσι τα στοιχεία αυτά αποτελούν ένδειξη η οποία ενδέχεται να απέχει της πραγματικότητας.

Η εταιρεία μας για τα στοιχεία αυτά όπως και τα κρυμμένα ελαττώματα ουδεμία ευθύνη φέρει.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 9η. Με την υπ΄ αριθμ. 153/26.3.2003 απόφαση του Δ.Σ. του Ο.Δ.Δ.Υ. Α.Ε. τροποποιήθηκε το άρθρο 18 των Γενικών ΄Ορων Πώλησης και η έκπτωση του 30% σε περίπτωση εξόφλησης του τιμήματος με μετρητά, ισχύει για το 100% της τιμής πλειοδοσίας από 1.4.2003.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ ΜΥΤΙΛHΝΗΣ 16/12/13
autocarnet.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ