2013-12-14 13:34:03
Φωτογραφία για Συναγερμός και στο Κορακοχώρι της Ηλείας για τον Σημίτη μετά το βομβιστικό χτύπημα στους Αγίους Θεοδώρους
Πονοκέφαλο και στις αστυνομικές αρχές της Ηλείας, προκαλεί το βομβιστικό χτύπημα χθες τα ξημερώματα, στην εξοχική κατοικία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη στους Άγιους Θεόδωρους Κορινθίας. Από την έκρηξη προκλήθηκε πυρκαγιά ενώ η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε υπολείμματα αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού από καλώδια κοντά σε παράθυρο της κατοικίας του πρώην πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο μηχανισμός ήταν τυλιγμένος σε ένα χαλάκι και αποτελείτο από καλώδια, μπαταρίες και εκρηκτική ύλη, ενώ οι άντρες της αντιτρομοκρατικής εντόπισαν και διακόπτη on-off στο μηχανισμό, κάτι που σημαίνει ότι πυροδοτήθηκε επί τόπου από τους δράστες.

Στην Ηλεία, ο πρώην πρωθυπουργός διατηρεί την εξοχική κατοικία του στο Κορακοχώρι όπως είναι γνωστό και επισκέπτεται αρκετά συχνά. Αμέσως μετά το χτύπημα στους Αγ. Θεόδωρους, τα μέτρα ασφαλείας και στο συγκεκριμένο σπίτι, εντάθηκαν. Και αυτό γιατί το χτύπημα στην Κορινθία φοβούνται οι Αρχές πως ίσως να μην είναι το μόνο σε βάρος του Κώστα Σημίτη.

Αν και η Ηλεία βρίσκεται αρκετά μακριά από την Αθήνα, οι Αρχές βρίσκονται σε εγρήγορση για να μην συμβεί κάτι ανάλογο και στο Κορακοχώρι και πλέον αυξήθηκαν οι περιπολίες και τα μέτρα περιφρούρησης της εξοχικής κατοικίας του πρώην πρωθυπουργού.

Πηγή: ilialive
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ