2012-04-14 15:14:19
Φωτογραφία για Μετσοβίτικο εκλογικό Πάσχα 2012
Του Τοξότη

Η μνημονιακή προεκλογική περίοδος την οποία διανύουμε, μας δίνει την ευκαιρία για σκέψεις και προβληματισμούς που αφορούν και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Οι μελλοντικές τοπικές εκλογές για την ανάδειξη των τοπικών Δημοτικών Αρχών της πενταετίας 2014-2019, θα γίνουν σε δυο χρόνια(Ιούνιος 2014).

Σε συνδυασμό δε με την περίοδο των Εορτών του Πάσχα, που στις Εκκλησίες αναγιγνώσκονται περικοπές των Ευαγγελίων και ψαλλονται οι ακολουθιες της Μ.Εβδομαδας ,δημιουργείται κατάλληλη ατμόσφαιρα κοινωνικοθρησκευτικοπολιτικης ανάλυσης της εξέλιξης των πολιτικών γεγονότων και φιλοσοφιών Διοίκησης του Μετσόβου των τελευταίων δεκαετιών. Η προσέγγιση αυτή θα δώσει και το στίγμα της μελλοντικής φιλοσοφικής ομάδος Διοίκησης του Δήμου Μετσόβου.

Εμείς απλά αναφέρουμε:

Εν αρχή ο Θεός δημιούργησε το Μέτσοβο . . .

Το Μέτσοβο δημιούργησε τον Μετσοβισμο . . .


Ο Μετσοβισμος δημιούργησε τον Αβερωφισμo . . .

Ο Αβερωφισμος δημιουργησε τον ΤοπηΚαχριμανισμο και Καχριμανισμο . . .

Ο Καχριμανισμος δημιούργησε τον ΤσομπικοΤζαφεΚαχριμανισμο και Τζαφεισμο . . .

Ο Τζαφεισμος δημιουργησε τον Τσομπικισμο . . .

Και ο Τσομπικισμος δημιουργει . . . . . .?

Οι επερχόμενες Βουλευτικες και Δημοτικές εκλογές, δίνουν την ευκαιρία σε όλους να επιλέξουν κάτι καινούργιο και διαφορετικό από τα τετριμμένα πολιτικά και φιλοσοφικά συστήματα Διοικησης λαμβάνοντας υπ όψιν πρωτίστως την αγάπη προς τον πλησίον, την ταπείνωση, την αλληλεγγύη, την αξιοκρατία , την εφαρμογή αρχών, νόμων και κανόνων χρηστης διαχειρησης. Αποφευγοντας την φιλαρχια,την φιλαργυρια,την διαπλοκη και την ρουσφετολογια.

Ο Τοπος χρειαζεται: -Οραμα και Προοπτικη.-Απασχοληση με ισοπολιτεια και αξιοκρατια.-Πολιτικη-φρενο στην μεταναστευση.-Αξιοποιηση των παραγωγικων δυνατοτητων του Τοπου.-Σεβασμο στο Περιβαλλον και στις Παρακαταθηκες των προγονων.

Δεν χρειαζεται πολιτικη ψηφοθηριας με ανταλαγμα τα Μνημονια,τα Κουρεματα τα CDS και τα κερδη των Τραπεζων.

Υ.Γ. Εύχομαι σε όλους τους Συμπολίτες : Ο Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Schumi 2016 μέρες μετά!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Schumi 2016 μέρες μετά!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ