2012-04-14 15:08:47
Φωτογραφία για Θέλει έναν… τρελό αγώνα ο Alonso!
Τις δηλώσεις του μηχανικού της Ferrari, Pat Fry, στις οποίες ανέφερε πως η Scuderia θα πλασαριστεί από την έβδομη μέχρι τη 12η θέση, επιβεβαίωσαν οι Alonso και Μassa. 

Το δίδυμο της σκουντερία δεν έδειξε ανταγωνιστικό ούτε στις κατατακτήριες του grand prix της Κίνας, με τον Ισπανό να εκκινεί από την ένατη θέση και τον Βραζιλιάνο από την 12η.

 

O Alonso μετά τις κατατακτήριες δήλωσε πως προτιμά να πραγματοποιηθεί ένας… τρελός αγώνας, ώστε να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί. 

«Προς το παρόν είμαστε συγκεντρωμένοι για τον επόμενο αγώνα. Το πρωτάθλημα είναι στόχος για τη Ferrari κάθε χρόνο, λόγω της ιστορίας και της φιλοσοφίας της ομάδας, αλλά προφανώς δεν είμαστε χαζοί. Ξέρουμε ότι είμαστε αρκετά πίσω και πως χρειαζόμαστε πολύ δουλειά. Ένα δεύτερο είναι μεγάλη διαφορά που πρέπει να καλύψουμε, αλλά το μονοθέσιο έχει προβλήματα όσον αφορά στον αεροδυναμικό τομέα, όμως η ομάδα έχει την αισιοδοξία ότι μπορεί να ανακτήσει όχι μόνο αυτό το δεύτερο, αλλά ακόμη περισσότερα αν βάλουμε τα πράγματα που δεν δουλεύουν καλά» , ήταν τα λόγια του Alonso, ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε. 

«Θα εκκινήσω από την ένατη θέση και σε έναν φυσιολογικό αγώνα θα τερμάτιζα ένατος και θα έπαιρνα δύο βαθμούς, συνεπώς είναι καλύτερα να ρισκάρω. Δεν υπάρχουν πολλά που μπορώ να χάσω, εκκινώντας από την ένατη θέση, άρα θα ήταν καλύτερα να έχουμε έναν τρελό αγώνα», πρόσθεσε ο νικητής του grand prix της Μαλαισίας. 

Πηγή: www.sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μας λυπάμαι απλά...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μας λυπάμαι απλά...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ