2012-04-14 15:40:08
Φωτογραφία για Αδέλφια ακρωτηριάστηκαν από βεγγαλικά στη Μάνη
Το αιματηρό έθιμο των βεγγαλικών καλά κρατεί και φέτος. Ο πρώτος αιματηρός απολογισμός αφορά τον ακρωτηριασμό δύο αδελφών, στη Μάνη Πρόκειται για δυο νεαρά αδέλφια που έχασαν από ένα δάχτυλο στα αριστερά τους χέρια, όταν εξερράγη στα χέρια τους ένα εκρηκτικό μέσα στην αποθήκη τους στη Μηλέα της Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας που είχαν μετατρέψει σε… πυριτιδαποθήκη!

Οι δυο αδελφοί  ηλικίας 21 και 25 χρόνων διακομίσθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου και από εκεί στο Γενικό νοσοκομείο Καλαμάτας. Στη συνέχεια, όμως, χρειάστηκε να μεταφερθούν στην Αθήνα λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων τους και νοσηλεύονται στο ΚΑΤ.

Εκεί όμως… συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κηφισιάς βάσει της δικογραφίας που σχημάτισαν σε βάρος τους άνδρες του αστυνομικού τμήματος Καρδαμύλης! Η δικογραφία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα που έδωσε προφορική εντολή να αφεθούν ελεύθεροι οι δυο τραυματίες. Έτσι κι αλλιώς, πήραν σκληρό μάθημα που θα τους κάνει να ξανασκεφτούν να τηρήσουν το επικίνδυνο έθιμο… planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ