2024-03-09 22:49:35
Φωτογραφία για Νέα Υόρκη: Τα πόδια μιας γυναίκας ακρωτηριάστηκαν όταν ο φίλος της την έσπρωξε μπροστά στο τρένο
Μια 29χρονη γυναίκα έχει ακρωτηριαστεί και στα δύο της πόδια το Σάββατο, αφού την έσπρωξαν στις γραμμές του μετρό του Μανχάταν και την χτύπησε τρένο, σύμφωνα με αξιωματούχους της αστυνομίας.

nbcnewyork.com

Η γυναίκα και ο φίλος της φέρεται να μάλωναν στην πλατφόρμα ενός σταθμού της Οικονομικής Περιφέρειας γύρω στις 10:30 όταν τα πράγματα κλιμακώθηκαν και εκείνος την έσπρωξε στις ράγες, ανέφεραν αστυνομικές πηγές.

Η αστυνομία είπε ότι πετάχτηκε στις νότιες γραμμές του σταθμού Fulton Street καθώς πλησίαζε ένα τρένο 3. Στη συνέχεια η γυναίκα χτυπήθηκε από το τρένο.

Οι γιατροί μετέφεραν εσπευσμένα τη γυναίκα στο νοσοκομείο Bellevue σε κρίσιμη κατάσταση. Πηγές ανέφεραν ότι η γυναίκα έχασε και τα δύο της πόδια ως αποτέλεσμα της διέλευσης του τρένου.

Εν τω μεταξύ, ο δράστης τράπηκε σε φυγή από τον σταθμό φορώντας μπλε πουκάμισο, τζιν παντελόνι και σκουρόχρωμο σακάκι. Η αστυνομία ερευνά την περιοχή για αποδεικτικά βίντεο.

Η υπηρεσία τρένου επηρεάστηκε σημαντικά για αρκετές ώρες καθώς η αστυνομία ερευνά το περιστατικό. Το MTA είπε ότι 3 τρένα κινούνταν ξανά μεταξύ Μανχάταν και Μπρούκλιν μετά από μια σύντομη αναστολή. Αναμένονταν παρατεταμένες καθυστερήσεις.

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ