2013-12-17 13:33:07
Φωτογραφία για Εύβοια: Ξεκίνησαν οι επανασυνδέσεις ρεύματος στη Χαλκίδα - 3.500 αιτήσεις με το καλημέρα!
Ο Δήμος Χαλκιδέων προχώρησε ήδη σε επανασύνδεση 38 κομμένων παροχών ηλεκτροδότησης, σε σπίτια οικογενειών και μοναχικών ανθρώπων ενταγμένων στο κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ.

Ξεπερνώντας κενά και ασάφειες από την αδυναμία του Υπουργείου να εκδώσει εγκύκλιο οδηγιών, ο Δήμαρχος Θανάσης Ζεμπίλης ήρθε σε συνεννόηση με τις αρμόδιες υπηρεσίες και συγκρότησε πριν λίγες ημέρες, επιτροπή με αντικείμενο τις επανασυνδέσεις.

Στην πρώτη της συνεδρίαση, (στην οποία συμμετείχαν και η κοινωνική λειτουργός της Ιερής Μητρόπολης Χαλκίδας, Ευαγγελία Στέφου, ο δ/ντής Δ/νσης Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, Βασίλης Λαγός και η δ/ντρια Δ/νσης Προγραμματισμού Δήμου Χαλκιδέων, Χρύστα Δημαρέλου) η Επιτροπή αποφάσισε τον τρόπο λειτουργίας της και την απλούστευση και επίσπευση των διαδικασιών επανασυνδέσεων για άμεσα αποτελέσματα.

Όμως ακόμη, είναι αρκετές αυτές οι εκκρεμότητες.


Ο Δήμος Χαλκιδέων, έχει ενεργοποιήσει τις υπηρεσίες του στη διακρίβωση-διασταύρωση των περιπτώσεων με κομμένο ρεύμα από τους διαθέσιμους καταλόγους των 3.500 περίπου ωφελουμένων που είχαν ενταχθεί έως και 1η Νοεμβρίου 2013 σε κάποια Κοινωνική-Προνοιακή Δομή του Δήμου (Κοινωνικό Παντοπωλείο κ.α.) και της Μητρόπολης (Συσσίτια, Φιλόπτωχα Ταμεία κλπ).

Παράλληλα, ήδη προχώρησε η επανασύνδεση 38 κομμένων παροχών ηλεκτροδότησης, σε σπίτια οικογενειών και μοναχικών ανθρώπων ενταγμένων στο Κοινωνικό Τιμολόγιο της ΔΕΗ.

Ωστόσο, για την περαιτέρω επίσπευση των διαδικασιών, οι ωφελούμενοι ή μη των Κοινωνικών Δομών του Δήμου μπορούν και θα πρέπει να απευθύνονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο (στη διεύθυνση Ωρίωνος 15, Δευτέρα με Παρασκευή από τις 9 το πρωί έως και τις 5 το απόγευμα είτε στο τηλέφωνο 2221021602), ώστε να εξετάζεται η περίπτωσή τους.

Παράλληλα, δεδομένου ότι υπάρχει ο κίνδυνος ανήμποροι και μοναχικοί συνάνθρωποι να μην έχουν τη δυνατότητα ενημέρωσης, καλό θα είναι να κινητοποιηθούμε όλοι μας για τέτοιες περιπτώσεις στη γειτονιά μας, στο περιβάλλον μας, τονίζει σε ανακοίνωση ο Δήμος Χαλκιδέων.

eviazoom.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Champions League Day! (PHOTO)
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Champions League Day! (PHOTO)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ