2012-04-14 19:16:27
Φωτογραφία για Τραγωδία από τον θάνατο ποδοσφαιριστή στην Ιταλία...
Ο Πιερμάριο Μοροζίνι κατέρρευσε εντός γηπέδου στην αναμέτρηση της Λιβόρνο με την Πεσκάρα και άφησε την τελευταία του πνοή στο ασθενοφόρο. Αναβλήθηκε και η Serie A 

Στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης Πεσκάρα - Λιβόρνο στο "Stadio Adriatico", ο αμυντικός των φιλοξενούμενων, Πιερμάριο Μοροζίνι, έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε.

Αμέσως του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ χρησιμοποιήθηκε και απινιδωτής από τους γιατρούς, προκειμένου να τον επαναφέρουν.

Λίγα λεπτά αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Santo Spirito", αλλά ενώ βρισκόταν στο ασθενοφόρο υπέστη καρδιακή προσβολή, αφήνοντας την τελευταία του πνοή.

"Με κοίταξε στα μάτια όταν τον έβαλαν στο ασθενοφόρο", είπε με δάκρυα στα μάτια ο γενικός διευθυντής της Πεσκάρα, Ντανίλο Ιανάσκολι. Σύμφωνα με αναφορές των ιταλικών μέσων, η κεντρική είσοδος του γηπέδου είχε μπλοκαριστεί από ένα αυτοκίνητο της αστυνομίας, με συνέπεια να καθυστερήσει να φτάσει το ασθενοφόρο.

Όπως είναι φυσικό, ο αγώνας αναβλήθηκε, ενώ οι παίκτες των δύο ομάδων δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Αναβλήθηκε και η Serie A

Όπως ήταν φυσικό η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας αποφάσισε την αναβολή όλων των παιχνιδιών στην Ιταλία και της Serie A δηλαδή.

Μάλιστα, η ανακοίνωση βγήκε λίγα λεπτά πριν την σέντρα την σέντρα στο Μιλάνο για την αναμέτρηση, Μίλαν - Τζένοα (19:00).

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ