2012-04-14 19:33:31
Φωτογραφία για Αυτό το Πάσχα ας είναι ευκαιρία εξόδου από την κρίση λέει ο Ευ.Βενιζέλος
Μήνυμα ελπίδας και προσδοκίας είναι η Ιστορία των Παθών που καταλήγουν στην Ανάσταση δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος. Στο μήνυμά του για τις... εορταστικές ημέρες, τόνισε: «Αυτό το Πάσχα μπορεί να είναι αυτό που σημαίνει η λέξη Πάσχα: έξοδος, ευκαιρία εξόδου από την κρίση».

Συγκεκριμένα, ο κ. Βενιζέλος επισημαίνει: «Η Ιστορία των Παθών που καταλήγουν στην Ανάσταση επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο για να μας δείξει ότι υπάρχει ελπίδα και προσδοκία.

»Εμείς, όλοι μαζί, έχουμε τώρα τη δυνατότητα να δώσουμε ελπίδα και προσδοκία στην Πατρίδα μας λέγοντας την αλήθεια, αρνούμενοι να επαναλάβουμε τη γνωστή ιστορία της δημαγωγίας και του λαϊκισμού.

»Αυτό το Πάσχα μπορεί να είναι αυτό που σημαίνει η λέξη Πάσχα: έξοδος, ευκαιρία εξόδου από την κρίση.

»Ας πιστέψουμε στις δυνατότητες που έχουμε. Ας προστατεύσουμε τις θυσίες των Ελλήνων και των Ελληνίδων. Ας κάνουμε με ασφαλή και δίκαιο τρόπο τα επόμενα βήματα.

»Καλή Ανάσταση! Χρόνια πολλά!»«Το μήνυμα της Ανάστασης είναι πάντοτε μήνυμα ελπίδας. Για τους Έλληνες εφέτος, όμως, το μήνυμα αυτό δεν είναι δυστυχώς ακόμα η λύτρωσή τους από τους κινδύνους της καταστροφής που απειλούν την Ελλάδα. Είναι όμως μήνυμα προσπάθειας και αγώνα. Του αγώνα που, με ορθή κρίση και φρόνηση, θα οδηγήσει και στην αναγέννηση της πατρίδας» τονίζει στο μήνυμά της η Ντόρα Μπακογιάννη. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ