2013-12-19 19:40:07
Φωτογραφία για Κραυγή αγωνίας από τους εργαζόμενους για τη λειτουργία του Νοσοκομείου Λαμίας
Τι είπαν στη συγκέντρωση που έκαναν χθες βράδυ στο Εργατικό Κέντρο Σε οριακό σημείο βρίσκεται η λειτουργία του Νοσοκομείου Λαμίας όπως κατήγγειλαν οι εργαζόμενοι σε συγκέντρωση που πραγματοποίησαν χθες βράδυ στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας.

Δεν υπάρχουν ούτε αναλώσιμα, ούτε γιατροί και οι συνθήκες νοσοκομειακής περίθαλψης στο νομό έχουν γίνει τραγικές τόνισε η πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Δέσποινα Γυπαράκη και κάλεσε τους τοπικούς παράγοντες να αγωνιστούν μαζί τους για να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σύστημα υγείας στο νομό.

Στο πλευρό των εργαζομένων ο αντιπεριφερειάρχης Θωμάς Στάικος ο οποίος παίρνοντας τον λόγο εξαπέλυσε σκληρή κριτική στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη αλλά και στον Διοικητή του Νοσοκομείου Λαμίας οι οποίοι όπως τόνισε παριστάνουν στα κανάλια τους μεταρρυθμιστές του συστήματος υγείας, την ώρα που το Νοσοκομείο έχει έλλειψη γιατρών, οδηγών και βασικών αναλώσιμων υλικών.


Στην ουσία υποστήριξε ο κ. Στάικος στη Φθιώτιδα δεν υπάρχει πρωτοβάθμιο σύστημα υγείας με συνέπεια ολόκληρο το βάρος της περίθαλψης να πέφτει στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Τον αγώνα των εργαζομένων στήριξε και ο Δήμαρχος Γιώργος Κοτρωνιάς δηλώνοντας ότι ο Δήμος θα συμπαρασταθεί στις πρωτοβουλίες του Σωματείου Εργαζομένων στην κατεύθυνση να αναδειχθεί το πρόβλημα των ελλείψεων και σε υλικά και σε προσωπικό.

Υπέρ των αγωνιστικών κινητοποιήσεων τάχθηκε ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Σακελάρης τονίζοντας ότι αυτό που τρομάζει πραγματικά την κυβέρνηση είναι οι δυναμικές αντιδράσεις των εργαζομένων και των τοπικών κοινωνιών.

lamiareport.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ