2013-12-21 20:41:25
Φωτογραφία για Όταν η αριστερά κάνει χιούμορ με τη δεξιά και τα χαιρετίσματα του Βύρωνα - Τραγικές καταστάσεις μέσα στο ελληνικό Κοινοβούλιο [photos]
Eντάξει, το ξέρουμε από πρώτο χέρι πως το ελληνικό Κοινοβούλιο είναι ένας καλός "θίασος" με πρωταγωνιστές "αποτυχημένους" κομπάρσους της ζωής. Πλέον όμως ξέρουμε ότι είναι και ένας "αχταρμάς". Μπορεί μπροστά στις κάμερες να μας στέλνουν το μήνυμα της διχόνοιας και της αντιπάθειας αλλά όταν αυτές κλείσουν, όλοι τους είναι καλά φιλαράκια που γελούν κάτω από τα μουστάκια τους...

Ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Μανώλης Γλέζος κάνει χιουμοράκι με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή σήμερα το πρωί, μέρα ψήφισης του φόρου ακινήτων που στέλνει για ακόμα μια φορά τον ελληνικό λαό πιο κάτω από τον πάτο της φτώχειας.

Πάμε να δούμε και τον Βύρωνα και τα χαιρετίσματα που έστειλε...

Εκτός από τα χειροκροτήματα της αντιπολίτευσης ο Βύρων Πολύδωρας δέχτηκε εντός της Βουλής και τα συγχαρητήρια των ανεξάρτητων βουλευτών για το «όχι» που ψήφισε στον φόρο ακινήτων.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Μίμης Ανδρουλάκης έδωσαν συγχαρητήρια στον βουλευτή για την απόφαση του να καταψηφίσει το νομοσχέδιο της κυβέρνησης και να διαγραφεί από τη ΝΔ αμέσως μετά.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ