2012-04-15 02:06:05
Φωτογραφία για Κόντε: «Βαρετός ο Αλέγκρι»
Κόντε: «Βαρετός ο Αλέγκρι» 14/4/2012

Κουρασμένος από τις συνεχείς δηλώσεις του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι σχετικά με το γκολ του Μουντάρι που δεν μέτρησε, εμφανίζεται ο Αντόνιο Κόντε. «Είναι ένα θέμα που πραγματικά έχει καταντήσει βαρετό τόσο για τον κόσμο όσο και για ‘μένα», δήλωσε ο προπονητής της Γιουβέντους.

Ο τεχνικός της Μίλαν εξακολουθεί να δηλώνει ότι έπρεπε να είχε μετρήσει το γκολ που πέτυχε η ομάδα του, ειδικά από την στιγμή που το παιχνίδι με την «γηραιά κυρία» έληξε ισόπαλο, 1-1.

«Είχαμε και εμείς παράπονα μετά το παιχνίδι με την Πάρμα, αλλά δεν το σχολιάσαμε καθόλου. Άλλοι όμως κάθε τρεις μέρες μιλάνε για ένα θέμα που έχει συμβεί καιρό και αυτό κουράζει.Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να κοιτάμε μπροστά», πρόσθεσε ο Ιταλός τεχνικός.

Ο Κόντε αναφέρθηκε επίσης και στην εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του με την Τσεζένα και στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η Γιουβέντους με τον συνθετικό χλοοτάπητα του γηπέδου. «Θα κάνουμε κάποιες δοκιμές σήμερα να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος. Όπως και να χει οι παίκτες μου πρέπει να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι σαν να είναι το σημαντικότερο της ζωής τους», ήταν τα λόγια του.
WWW.SPORT-FM.GR alexwebradiotv
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Βλέπει Μπλαν η Ίντερ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Βλέπει Μπλαν η Ίντερ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ