2012-04-15 02:02:27
Φωτογραφία για Νταλγκλίς: «Είχαμε ό,τι έπρεπε για να νικήσουμε»
Νταλγκλίς: «Είχαμε ό,τι έπρεπε για να νικήσουμε» 14/4/2012

Περήφανος για τους παίκτες του δήλωσε ο Κένι Νταλγκλίς μετά τη νίκη της Λίβερπουλ με 2-1 επί της Έβερτον και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.

«Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου για όλη την προσπάθεια που έκαναν, όχι μόνο σε αυτό το ματς αλλά σε όλη τη διάρκεια του θεσμού φέτος. Το πάθος τους για να φτάσουν στη νίκη ήταν κάτι πασιφανές. Δεν ξέρω αν αξίζαμε ή όχι τη νίκη, αλλά είχαμε ό,τι χρειάζεται μία ομάδα για να κερδίσει. Δεν χρειάστηκε να τους πω πολλά στο ημίχρονο, όταν χάναμε με 2-1, παρά να τους δείξω τη σωστή κατεύθυνση. Είναι αλήθεια πως στο πρωτάθλημα δεν τα πάμε καλά, ιδιαίτερα τελευταία, ωστόσο έχουμε κατακτήσει ήδη το Λιγκ Καπ κι έχουμε μπροστά μας τον τελικό του Κυπέλλου. Αυτό ανεβάζει λίγο την ψυχολογία όλων μας σε αυτή την ομάδα», ανέφερε ο προπονητής των «κόκκινων».

Παράλληλα εξήρε τη στάση των οπαδών των δύο ομάδων του Μέρσεϊσαϊντ, που τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων του Χίλσμπορο. «Οι οπαδοί και των δύο ομάδων τίμησαν όπως έπρεπε τα θύματα του Χίλσμπορο και την πόλη του Λίβερπουλ. Η πόλη μας πρέπει να είναι περήφανη για τους δύο συλλόγους που την εκπροσωπούν», ανέφερε.

WWW.SPORT-FM.GR

alexwebradiotv
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Ύμνοι» Μπίλιτς για Μόντριτς
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Ύμνοι» Μπίλιτς για Μόντριτς
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ