2012-04-15 01:57:12
Φωτογραφία για «Ράκος» ο Ρόσι
«Ράκος» ο Ρόσι 14/4/2012 Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Τζουζέπε Ρόσι μετά το νέο τραυματισμό του, ο οποίος θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικών χώρων για άλλους έξι μήνες. Ο επιθετικός της Βιγιαρεάλ χτύπησε στην προπόνηση της Παρασκευής στο ίδιο σημείο, που είχε τραυματιστεί στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ τον περασμένο Οκτώβρη και θα πρέπει να μπει ξανά στο χειρουργείο.

Αποτέλεσμα του εκ νέου τραυματισμού του είναι ότι δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στο Euro 2012 το καλοκαίρι. Για την κατάσταση του παίκτη μίλησε ο γιατρός της ομάδας Ενρίκο Καστελάτσι, ο οποίος ανέφερε: «Είναι πολύ άσχημη η ψυχολογία του αυτή την στιγμή. Πίστευε ότι θα προλάβει το Euro, αλλά τώρα θα μείνει εκτός για άλλους έξι μήνες. Πριν από δυο μέρες που μιλήσαμε ήταν πολύ καλά, αλλά τώρα τα πράγματα δεν είναι πολύ άσχημα γι’ αυτόν».

Ο γιατρός της Βιαγιαρεάλ δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του για την κατάσταση του Ρόσι, με δεδομένο ότι ο Ισπανός είναι ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες της ομάδας και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει ούτε στα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια.

«Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί να οδήγησαν σε αυτόν τον τραυματισμό, ωστόσο δεν πρέπει να σχολιάσουμε τώρα τις λεπτομέρειες. Το δυσάρεστο είναι ότι ο Ρόσι θα χειρουργηθεί και θα επιστρέψει στην ενεργό δράση την επόμενη σεζόν», συμπλήρωσε ο Καστελάτσι.

ςςς.ΣΠΟΡΤ-ΦΜ.ΓΡ alexwebradiotv
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ