2012-04-15 05:49:04
Φωτογραφία για Μάγεψε την Τουρκία
Τέσσερις μέρες στην Κωνσταντινούπολη ήταν αρκετές για να τη λατρέψουν οι Τούρκοι. Οι Ελευθερία Ελευθερίου έδωσε τον καλύτερο εαυτό της εξασφαλίζοντας... όχι απλώς τη συμπάθεια αλλά, όπως όλα δείχνουν, και τους βαθμούς των γειτόνων!

Το «Aphrodisiac» μάγεψε τους Τούρκους που υποδέχθηκαν με τιμές σταρ την Ελευθερία Ελευθερίου στην Κωνσταντινούπολη, δίνοντάς της ακόμη και τον τίτλο του φαβορί για τη φετινή Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαΐου στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν Η Κύπρια τραγουδίστρια έδωσε ρέστα τραγουδώντας με την Τουρκάλα παρουσιάστρια και ερμηνεύτρια Sevval Sam στο μεγαλύτερο τηλεοπτικό σόου της δημόσιας τουρκικής τηλεόρασης τη μοναδική σύνθεση του Θάνου Μικρούτσικου «Πίστα από φώσφορο».

Οι δύο γυναίκες ερμήνευσαν το τραγούδι στην ελληνική και την τουρκική γλώσσα, όπως αντιστοίχως στο παρελθόν είχαν κάνει από κοινού η Χάρις Αλεξίου και η δική τους Sezen Aksu. Η ερμηνεύτρια έδωσε ακόμη μία συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό TV8, μίλησε σε πολλά ραδιόφωνα και έντυπα της γειτονικής χώρα, ενώ συναντήθηκε και με τον φετινό εκπρόσωπο της Τουρκίας Can Bonomo. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ