2012-04-15 05:01:06
Φωτογραφία για Άνω-κάτω οι Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ
Επεισοδιακή φαίνεται ότι είναι η «Σύνοδος της Αμερικής» που πραγματοποιείται στην Κολομβία. Μετά τις εκρήξεις στην Καρταχένα, την αυξημένη ασφάλεια... το μποϊκοτάζ του προέδρου του Εκουαδόρ, Ραφαέλ Κορέα που απέχει καθώς δεν προσκλήθηκε η Κούβα, ο Μπαράκ Ομπάμα ήρθε αντιμέτωπος με έναν ακόμη «πονοκέφαλο»... την ερωτική ζωή των ανδρών της ασφάλειας του.

Όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, τουλάχιστον 12 μυστικοί πράκτορες ανακλήθηκαν από το ταξίδι στην Κολομβία και αντικαταστάθηκαν με άλλους άνδρες της ασφάλειας του Αμερικανού προέδρου μετά από κατηγορίες ότι ενεπλάκησαν με Κολομβιανές πόρνες.

Οι Αμερικανικές Μυστικές Υπηρεσίες αρνήθηκαν να δώσουν περαιτέρω λεπτομέρειες. Ο εκπρόσωπος των Μυστικών Υπηρεσιών, Έντγουϊν Ντόνοβαν σε ανακοίνωση του ανέφερε ότι η υπηρεσία λαμβάνει σοβαρά υπόψη τις κατηγορίες και έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό.

«Υπάρχουν κατηγορίες για ανάρμοστη συμπεριφορά κατά του προσωπικού των Μυστικών Υπηρεσιών στην Καρταχένα της Κολομβίας πριν από το ταξίδι του προέδρου. Εξαιτίας αυτού το συγκεκριμένο προσωπικό απαλλάχθηκε από τα καθήκοντα του, επέστρεψε στον τόπο της εργασίας του και αντικαταστάθηκε από άλλο προσωπικό των Μυστικών Υπηρεσιών» υπογράμμισε ο Ντόνοβαν.

Όπως γράφει η Washington Post, αν και η πορνεία είναι νόμιμη στην Κολομβία οι Μυστικές Υπηρεσίες θεωρούν ανάρμοστη την εμπλοκή των ανδρών της με ιερόδουλες και επιπλέον αρκετοί από τους πράκτορες φέρονται να είναι παντρεμένοι. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ