2012-04-15 04:49:05
Φωτογραφία για Βίντεο: «Φασαλάτα»... για τα ρεκόρ Γκίνες στον Πύργο!
Την μεγαλύτερη σαλάτα με φακές που έχει κατασκευαστεί ποτέ σε ολόκληρη την Ελλάδα, δημιούργησε το Μεγάλο Σάββατο, στην κεντρική πλατεία του Πύργου η οργάνωση «Στήριξη Ζωής», με την στήριξη του δήμου Πύργου.

Μιλώντας στην εφ. «Πατρίς» ο καθηγητής αρτοποιίας- ζαχαροπλαστικής κ. Νίκος Κάρδαρης, ο οποίοςέσπασε το ρεκόρ της μεγαλύτερης φακόσαλάτας στην Ελλάδα είπε: «Η εκδήλωση έχει καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα και ταιριάζει απόλυτα με τις ημέρες του Πάσχα που όλοι, πρέπει να στέλνουμε μηνύματα αισιοδοξίας και αγάπης. Θέλω να ευχαριστήσω, πρώτα απ? όλα, τον δήμο Πύργου που «αγκάλιασε» την πρωτοβουλία μας, αλλά και τους χορηγούς μας, που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε καν να ξεκινήσουμε το εγχείρημα αυτό.

Οι χορηγοί μας είναι τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις: Τερζής Οπτικά, Olympic Car Τσιώρης, αντιπροσωπείες Πετρόγιαννης, Αφοί Μιχαλόπουλοι έπιπλα κουζίνας, Τοπιντζής ? κατεψυγμένα τρόφιμα, ΗΛΒΙΖΑΧ Αφοί Χρονόπουλοι, Μπαντούνας ? κατεψυγμένα τρόφιμα, Καραγιάννης- auto gas Τραγανό, Ασημακόπουλος Απολυμαντική, Corte Caf?, αρτοποιείο Βέρροιος, και εστιατόριο Κανέλλα και Γαρύφαλλο Αμαλιάδα. Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το άρωμα του 1 εκατ. της Madonna
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το άρωμα του 1 εκατ. της Madonna
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ