2013-12-24 20:24:07
Φωτογραφία για Θέλει τον Ενό ο ΠΑΟΚ
Διαβάστε με ποιο τρόπο ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να αποκτήσει τον 27χρονο διεθνή Καμερουνέζο αμυντικό μέσο του Άγιαξ Εγιόνγκ Ενό.

Από την Ολλανδία προσπαθεί ο ΠΑΟΚ να πάρει παίκτη για τη θέση του αμυντικού μέσου. Στη λίστα βρίσκεται το όνομα του Εγιόνγκ Ενό από τον Άγιαξ, ο οποίος έχει χάσει τη θέση του βασικού και ψάχνει μία νέα αρχή.

Ο 27χρονος Καμερουνέζος, 33 φορές διεθνής έχει την έγκριση του Χουμπ Στέφενς που ψάχνει ένα γρήγορο "κόφτη" και ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κάνει πράξη ένα από τα δύο σενάρια που υπάρχουν για τη απόκτησή του.

Το πρώτο αφορά στον δανεισμό του με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι και το δεύτερο την άμεση αγορά του, αφού στο "Δικέφαλο" κρίνουν ότι μπορούν να ρίξουν τα χρήματα σε επίπεδα που επιθυμεί να καλύψει η ΠΑΕ.

Η αλήθεια είναι ότι για να υπάρξει οριστική εξέλιξη θα χρειαστεί περίπου ένα δεκαήμερο ακόμα. Ο Ενό είχε αγωνιστεί στη Φούλαμ δανεικός πέρυσι και γενικότερα ψάχνει μία νέα αρχή στην καριέρα του.

Ο Ενό άρχισε την καριέρα του από ομάδα του Καμερούν, συνέχισε σε δύο τουρκοκυπριακούς συλλόγους, πήγε στον Αγιαξ Κέιπ Τάουν και από εκεί στον Άγιαξ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ