2013-12-25 00:36:46
Φωτογραφία για Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS της Βάρης
Και φέτος τα Χριστούγεννα, δήλωσε έμπρακτα για ακόμη μία χρονιά ο Ιατρικός Σύλλογος της Αθήνας την... αμέριστη συμπαράστασή του στο Παιδικό Χωριό SOS της Βάρης , δίνοντας τον παρόν στην ιατρική φροντίδα των ανασφάλιστων παιδιών που φιλοξενούνται στις δομές του.

Εθελοντές γιατροί του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών βρέθηκαν και αυτά τα Χριστούγεννα κοντά στα φιλοξενούμενα παιδιά για να αναλάβουν το βασικό τους εμβολιασμό με δωρεάν εμβόλια, στα πλαίσια της συνεργασίας του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με το Παιδικό Χωριο SOS της Βάρης.

Τα εμβόλια χορηγούνται δωρεάν από την Κοινωνική Τράπεζα Φαρμάκων του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος που στηρίζει το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής.

Ο εμβολιασμός θα συνεχιστεί βάσει των εμβολιαστικών αναγκών των παιδιών κα των εφήβων και θα ολοκληρωθεί με το πρόγραμμα catchupτης κάθε ηλικίας, στα πλαίσια της εκστρατείας που διεξάγει το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής


«Θα σταθούμε αρωγοί στην προσπάθεια των Παιδικών Χωριών SOS, τόσο στη Βάρη, όσο και όπου αλλού παραστεί ανάγκη. Στόχος μας είναι το κάθε παιδί να έχει το εμβόλιό του, το φάρμακό του, την περίθαλψη που δικαιούται και αξίζει στη ζωή. Είναι πολύ αξιέπαινη η προσπάθεια του Προέδρου του ΔΣ Νίκου Καλλιακμάνη, ο οποίος κάνει ένα σπουδαίο έργο αλληλεγγύης και εθελοντισμού όχι μόνο στο SOS, αλλά και στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής», τόνισε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης.

Από τη μεριά του ο Πρόεδρος του ΔΣ των Παιδικών Χωριών SOS Βάρης Δρ. Νίκος Καλλιακμάνης δήλωσε ότι το εγχείρημα αυτό είναι πολύ μεγαλόπνοο και έχει στόχο τον Άνθρωπο που μας χρειάζεται. Οι ανάγκες είναι πολύ αυξημένες, εξ αιτίας της μεγάλης οικονομικής κρίσης που οδήγησε εκατοντάδες οικογένειες να αιτούνται τη φιλοξενία των παιδιών τους, γιατί δεν έχουν πλέον τη δυνατότητα να τα ζήσουν.

Το επόμενο χρονικό διάστημα, το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, θα συνεχίσει τη στήριξη του στην ιατρική φροντίδα των παιδιών και την ενίσχυση της δομής με φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό και στο μέλλον.
isathens.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ